Affidea, ΣΜΝ, Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, προσφορά, εξετάσεις, προληπτικός έλεγχος

Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων για ΣΜΝ από την Affidea

«Η Υγεία στη Σχέση σας είναι και δικό μας Θέμα!»: Αυτό το μήνυμα έχει η νέα καμπάνια της Affidea για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η οποία σχεδιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας.

Η ενέργεια του ομίλου στόχο έχει να συμβάλει, μέσα από τη γνώση και την εξέταση, ώστε μικροί και μεγάλοι να αισθάνονται πιο σίγουροι, πιο δυνατοί, και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική τους ζωή.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές για τη σεξουαλική υγεία εξετάσεις και συγκεκριμένα Anti HAV (Ηπατίτιδα Α), Anti HCV (Ηπατίτιδα C), Αυστραλιανό Αντιγόνο (Ηπατίτιδα Β) και HIV στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Affidea, αφίσα, ΣΜΝ, Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, προσφορά, εξετάσεις, προληπτικός έλεγχος

Η προσφορά ισχύει από τις 31 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για όσους καλέσουν απευθείας στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea πανελλαδικά και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

«Ο όμιλος Affidea, πάντα πιστός στο όραμα και στις αξίες του» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, «παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις εξετάσεις σε προνομιακή τιμή, στο πλαίσιο της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*