Interlife, κτίριο

Η INTERLIFE προσφέρει …αλλιώς στην Καλλιστώ και στο περιβάλλον

Το καλοκαιρινό εθελοντικό πρόγραμμα «Συνυπάρχουμε: Βελτίωση όρων συνύπαρξης του ανθρώπου με τα μεγάλα σαρκοφάγα και ενθάρρυνση ενεργούς συμμετοχής πολιτών στις προσπάθειες διατήρησής τους», που υλοποιεί η Καλλιστώ, στηρίζει η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο της πολύχρονης χορηγικής συνεργασίας της με την περιβαλλοντική οργάνωση.

Interlife, Καλλιστώ, Εθελοντικό Πρόγραμμα Συνυπάρχουμε

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το πανευρωπαϊκό φαινόμενο της «επιστροφής των μεγάλων σαρκοφάγων». Οι δράσεις των εθελοντών έχουν να κάνουν τόσο  με ενημέρωση  επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου Β. Πίνδου και ειδικών ομάδων πληθυσμού (αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι κ.ά.) που αλληλεπιδρούν με τα μεγάλα σαρκοφάγα όσο και με εργασίες στο πεδίο (καθαρισμός ορειβατικών μονοπατιών). Επιπλέον, οι εθελοντές ενημερώνουν για την ανάγκη προστασίας του Εθνικού Πάρκου και για το πώς η συνύπαρξη με τον λύκο και την αρκούδα μπορεί να είναι ομαλή.

Η προστασία της φύσης και της άγριας ζωής αποτελεί τον κύριο σκοπό-αποστολή της οργάνωσης Καλλιστώ και συνάδει με την αξία που αποδίδει στην προστασία του περιβάλλοντος η INTERLIFE Ασφαλιστική, η οποία στηρίζει σε μόνιμη βάση όλες τις δράσεις της οργάνωσης στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί για το περιβάλλον.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*