Generali, συνεργάτες, Kennedy Space Center
Η ομάδα της Generali στον Κήπο των Πυραύλων του Kennedy Space Center

«Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον της ασφάλισης», το μήνυμα του ταξιδιού της Generali στη Φλόριντα

Ραντεβού με τη φαντασία, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα έδωσαν οι κορυφαίοι Συνεργάτες της Generali στο φετινό ταξίδι της εταιρείας στη Φλόριντα των ΗΠΑ – την «Ηλιόλουστη Πολιτεία», που αποτελεί ευσεβή πόθο ακόμη και για τους ίδιους τους Αμερικανούς πολίτες.

Οι πρωταθλητές  της Generali από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου απήλαυσαν μοναδικές εμπειρίες χάρη στο πλούσιο και ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα του ταξιδιού, το οποίου περιελάμβανε στάσεις στο Ορλάντο και στο Μαϊάμι. Δυο πόλεις σύμβολα των επιτευγμάτων στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά και της προσπάθειας του ανθρώπου για την κατάκτηση του διαστήματος

Δ. Χατζοπούλου, Generali

Δ. Χατζοπούλου

Οι συμμετέχοντες στο ταξίδι ήρθαν, επί 9 ημέρες, σε επαφή με έναν μαγικό κόσμο και τοπία που έμοιαζαν με κινηματογραφικά σκηνικά να ζωντανεύουν μπροστά τους. Πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς, δράσης και διασκέδασης… πέταξαν στο διάστημα και διαγωνίσθηκαν σε αγώνες ταχύτητας στο νερό, αναδεικνύοντας τις ανεξάντλητες δυνατότητες που έχουν ως πρωταθλητές.

Το ταξίδι εμπειρία ζωής ξεκίνησε από το μαγευτικό Ορλάντο, μια πόλη γνωστή για τα ανεπανάληπτα θεματικά πάρκα, τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά του κόσμου. Οι ήρωες του Ντίσνεϊ και των κινηματογραφικών στούντιο της Universal υποδέχθηκαν τους Συνεργάτες της  Generali και τους χάρισαν στιγμές ανεμελιάς σε ένα παραμυθένιο  σκηνικό.

Φαντασμαγορική όσο και συγκινητική μπροστά στο μεγαλείο της τεχνολογίας, ήταν και η επίσκεψη στο Kennedy Space Center κοντά στο πολυσυζητημένο ακρωτήριο Κανάβεραλ, την έδρα των αμερικανικών αεροδιαστημικών αποστολών. Η Generali είχε μεριμνήσει ώστε να βιώσουν οι Συνεργάτες της την απόλυτη εμπειρία της εκτόξευσης στο διάστημα, αποζημιώνοντας τους για το γεγονός ότι οι ίδιοι συνέβαλαν αποφασιστικά στο να απογειωθούν τα παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας το 2017.

Οι επόμενες ημέρες του ταξιδιού ήταν αφιερωμένες στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Μια πολύχρωμη πολυπολιτισμική,  ζωντανή, γεμάτη αντιθέσεις πολιτεία και προορισμός των εκπροσώπων του παγκόσμιου jet set. Πόλη σύμβολο του επιχειρηματικού δαιμονίου, το Miami δημιουργήθηκε μόλις στα τέλη του 19ου αιώνα και σήμερα θεωρείται παγκόσμιο οικονομικό κέντρο, πρωτεύουσα της διεθνούς κρουαζιέρας, και πολυπόθητος τουριστικός προορισμός.

Generali, ομάδα συνεργατών, πύραυλος Saturn, ταξίδι, ΗΠΑ

Η ομάδα της Generali κάτω από τον επιβλητικό πύραυλο Saturn

Τις πρώτες εντυπώσεις σφράγισε η εμπειρία μιας συναρπαστικής βόλτας με  ταχύπλοα thriller boat, στα διάσημα νησιά Star Island και Hibiscus. Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της Generali,  είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη γειτονιά  Brickell και να θαυμάσουν από κοντά τα υπερπολυτελή οικοδομήματα στη «Millionaire’s Row», τον δρόμο των εκατομμυριούχων. Εντυπωσιακή ήταν και η βόλτα στην ιστορική γειτονιά του Μαϊάμι στην Coconut Grove και στην Coral Gable, μια περιοχή ιδιαίτερης ομορφιάς με πολλά αρχιτεκτονικά στοιχεία από την Ισπανική Αναγέννηση, όπως επίσης και στη Μικρή Αβάνα, την κουβανέζικη συνοικία της πόλης. Κορυφαία στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη με τα γνωστά airboats για μια κινηματογραφικών προδιαγραφών διαδρομή στα μυστηριώδη Everglades, μια βαλτώδη περιοχή γεμάτη μύθους και… αλιγάτορες.

Δημητρίου, Generali

Π. Δημητρίου

Την αποκορύφωση του ταξιδιού αποτέλεσε το καθιερωμένο Gala Dinner, όπου η Διοίκηση της εταιρείας κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αποθέωσε του Συνεργάτες για το έργο τους και τα πολύ ικανοποιητικά παραγωγικά αποτελέσματα.

Όπως τόνισε ο CEO της Generali Πάνος Δημητρίου: «Η επόμενη μέρα επιφυλάσσει πολλές αλλαγές για την ασφαλιστική αγορά παγκοσμίως. Η διείσδυση της τεχνολογίας και οι απεριόριστες δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης αλλάζουν συνεχώς τη φύση των υπηρεσιών του κλάδου. Η Generali παρακολουθεί τις τάσεις και δεσμεύεται να παρέχει τα τεχνολογικά εργαλεία και τις λύσεις στη διάθεση των Aσφαλιστών, για την ενίσχυση των εργασιών σας. Εσείς, με τη σειρά σας, καλείστε να αποφασίστε πoιο είναι το δικό σας DNA. Eίστε οι αρχιτέκτονες του μέλλοντός σας, επιλέγοντας το επιχειρηματικό μοντέλο, τους συνεργάτες σας αλλά και τις Εταιρείες που σας στηρίζουν, και με τις οποίες θα συνδιαμορφώσετε το αύριο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς».

Με την υπόσχεση ότι θα θέσουν τις δυνάμεις τους στην επίτευξη των νέων στόχων, ώστε να αναδειχθούν είναι και πάλι πρωταθλητές, ο Συνεργάτες της Generali ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι στα.. Νησιά του Πάσχα και τη Χιλή!

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι των Συνεργατών της Generali (φωτό: Ιάκωβος Διζικιρίκης):

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*