Εθνική Ασφαλιστική, Σαρδελής, βραβείο, Diamonds 2018, Καραγεωργίου
Από αριστερά: Ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορος Σαρδελής και ο πρόεδρος του ΕΣΒΕΠ Νίκος Καραγεωργίου

Εθνική Ασφαλιστική: Έλαμψε στα Diamonds 2018

Η Εθνική Ασφαλιστική έλαμψε στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2018, ξεχωρίζοντας στην κατηγορία «Τhe Most Admired Enterprises in Greece».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής Χριστόφορος Σαρδελής, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο. «Η νέα διάκριση αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη δυναμική παρουσία της Εταιρείας αλλά και τη διαρκή προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Σε αυτή τη γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της Πολιτείας και πάνω από 500 εκπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύθηκαν επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους -τη βιομηχανία, τον τουρισμό, το εμπόριο, τον τομέα της παροχής υπηρεσιών-, καθώς ξεχώρισαν μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης που βασίστηκε σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια, ή άλλους παράγοντες, όπως η πολιτική τους ως προς το ανθρώπινο δυναμικό και θέματα εταιρικής-κοινωνικής ευθύνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*