Generali: Ο Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Ζερβουδάκης θέτει νέους στόχους

Τον νέο Διευθυντή Πωλήσων κ. Γιώργο Ζερβουδάκη καλωσορίζει στην ομάδα της η Generali. Ο κ. Ζερβουδάκης , με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο, σπούδασε Μαθηματικά και κατέχει μεταπτυχιακούς  τίτλους στην Αναλογιστική Επιστήμη και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ασφαλιστικό Κλάδο το 1997, και στη συνέχεια ανέλαβε διαδοχικά διάφορες θέσεις ευθύνης στις Διευθύνσεις Αναλογιστικού, Marketing & Επικοινωνίας και των Πωλήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali κ. Πάνος Δημητρίου δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα της Generali τον Γιώργο  Ζερβουδάκη. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του θα προσθέσει αξία στο σημαντικό έργο της Generali και των συνεργατών της που δεν είναι άλλο από την προσφορά ολοκληρωμένων καινοτόμων ασφαλιστικών λύσεων, με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και της μακρόχρονης τεχνογνωσίας μας».

Ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων της Generali κ. Γιώργος Ζερβουδάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Generali. Η σημαντική, πολύχρονη παρουσία της Generali  στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αποτελεί πρότυπο υγιούς ανάπτυξης και προσφοράς στον κλάδο. Ασπαζόμενοι στις ίδιες αρχές και αξίες θα θέσουμε και θα υλοποιήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές  νέους, φιλόδοξους στόχους, προσφέροντας την απόλυτα θετική εμπειρία της ασφάλισης σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*