Η MEGA BROKERS υποδέχεται τους πρώτους συνεργάτες στα νέα της γραφεία

Φιλική συνάντηση στα νέα της ιδιόκτητα γραφεία πραγματοποίησε η MEGA BROKERS με τους 100 πρώτους σε παραγωγή συνεργάτες της, οι οποίοι και περιηγήθηκαν στο νέο 7ώροφο κτήριο το οποίο σηματοδοτεί μια νέα εποχή και πορεία για την εταιρεία.

Ο πρόεδρος της Mega Brokers κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανακοίνωσε ότι τα εγκαίνια του νέου κτηρίου θα γίνουν μετά το καλοκαίρι και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Τους απέδωσε τιμή για την έως σήμερα εξέλιξη και τις πρωτιές της εταιρείας, αναγνώρισε την συμβολή τους και τους κάλεσε να συμμετάσχουν στα επόμενα σχέδια της εταιρείας.

2018.7.5 MEGA BROKERS (75)
Εξέφρασε την βεβαιότητά του για το καλύτερο μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης, μίλησε για την σημασία που έχει να αγαπάς την εργασία που κάνεις και τόνισε πώς το μέλλον θα είναι καλύτερο και ανήκει στην Mega Brokers όπως και σε καθένα που ασκεί την δουλειά του με επαγγελματισμό.
Πραγματοποίησε μια περιεκτική αναδρομή στην προσωπική-επιχειρηματική εξέλιξη που είχαν με την σύζυγό του και σήμερα Αντιπρόεδρο και Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χρύσα Τσίχλη, φθάνοντας έως σήμερα που η εταιρεία διαθέτει 4 χιλιάδες τ.μ ιδιόκτητους χώρους και ανοίγονται νέοι ορίζοντες στις εργασίες της.

2018.7.5 MEGA BROKERS (111)
Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε και χαιρέτισε ευχόμενος καλή συνέχεια των εργασιών ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Δ. Μαζαράκης εκτιμώντας ότι η ιδιωτική ασφάλιση βρίσκεται κοντά σε ένα άλμα εργασιών.

2018.7.5 MEGA BROKERS (106)
Επίσης παραβρέθηκαν στην συνάντηση και ευχήθηκαν με την σειρά τους ακόμα καλύτερες προοπτικές για την Mega Brokers, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, η πρόεδρος της ΕΕΑΕ κυρία Δ. Λύχρου, ο πρόεδρος της ΕΑΔΕ κ. Π. Λελεδάκης, ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Ι. Τοζακίδης , ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ν. Γρέντζελος και ο πρόεδρος Αστικής Εταιρείας του ΕΕΑ κ. Γιώργος Καραβίας.

 

 

2018.7.5 MEGA BROKERS (114)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*