omilos iatrikou athinon logo

Με την Clinerion συνεργάζεται ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Πρώτος στην Ελλάδα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία Clinerion στον τομέα των κλινικών μελετών, ως κρίσιμο πυλώνα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, υπό την καθοδήγηση του γενικού διευθυντή Ψηφιακής Οργάνωσης & Καινοτομίας Μιχάλη Σπανού.

clinerion logoΜέσα από τη συνεργασία αυτή ο Όμιλος στοχεύει να πρωταγωνιστήσει σε έναν ακόμη τομέα, αφού με το καινοτόμο σύστημα της Clinerion διευκολύνονται οι διαδικασίες ανάπτυξης κλινικών ερευνών, προς όφελος των παρόχων, των ερευνητών και φυσικά των ασθενών.

Η Clinerion, με έδρα την Ελβετία, είναι πρωτοπόρος στην ιατρική πληροφορική, έχοντας επιδείξει μέχρι σήμερα πολύ σημαντικό έργο στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της κλινικής έρευνας και της ανάπτυξης φαρμάκων, συνεισφέροντας στην ταχύτερη διάθεσή τους στους ασθενείς.

«Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος «είμαστε παρόντες στην εξέλιξη των νέων τεχνολογιών στον χώρο της υγείας και συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της επιστημονικής γνώσης, προς όφελος των ασθενών».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*