Με την υποστήριξη της Allianz το Συνέδριο Contract 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/06/2018 το ετήσιο Συνέδριο της Contract με την υποστήριξη της Allianz, στο ξενοδοχείο Ramada στην Αλεξανδρούπολη. Η προσέλευση των Συνεργατών από όλη την Ελλάδα ήταν συγκινητική, καθώς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, συνεργάτες, διοίκηση και στελέχη της Εταιρίας γιόρτασαν τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς και ενημερώθηκαν για τα σχέδια για το μέλλον.

Με την εναρκτήρια ομιλία του, ο Σύμβουλος Διοίκησης της Contract, κος Δημήτρης Μπουτάκης,

  • μέσα από τη σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας και τη στενή σχέση της με την Allianz, παρουσίασε την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της,
  • περιγράφοντας την ανοδική πορεία της το 2017, χάρισε αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας καθώς:
  • Παρά τις δύσκολες συνθήκες, καταγράφηκε αύξηση παραγωγής κατά 27,61% στον κλάδο αυτοκινήτου, 50% στους λοιπούς κλάδους και 106% στον κλάδο ζωής και υγείας!
  • Όλη αυτή η δραστηριότητα κατέταξε την Contract στην:
    • 1η θέση χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων στην Allianz!
    • 1η θέση νέας παραγωγής κλάδου Ζωής & Υγείας στην Allianz!
    • Και σε βράβευση στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης, από την Allianz για δεύτερη συνεχή χρονιά σαν τον ποιοτικότερο συνεργάτη της στην Ελλάδα!

και

  • μέσα από τα σχέδια για το 2018, δημιούργησε το όραμα της επόμενης μέρας στους Συνεργάτες του, την οποία ήδη προετοιμάζει.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 1ο εξάμηνο «τρέχει» με ποσοστό αύξησης περίπου 20% σε όλους τους κλάδους και ο  προγραμματισμός για το 2018 περιλαμβάνει:

  1. οργάνωση του δικτύου πωλήσεων σε επιθεωρήσεις,
  2. περαιτέρω βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης,
  3. περαιτέρω βελτίωση των μηχανογραφικών εφαρμογών,

αξιοποίηση της τεχνολογίας, προετοιμάζοντας το ψηφιακό marketing και έχοντας πάντα κριτήριο και οδηγό το κοινό συμφέρον, όπως παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Η Δ/νουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος κα Φιλίππα Μιχάλη παρουσίασε την υψηλή θέση που κατέχει η Εταιρία, την πορεία και τις διακρίσεις της παγκοσμίως, αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για την ανάπτυξής της στην Ελλάδα, διατηρώντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη και εφαρμόζοντας με πίστη την στρατηγική παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς αυτόν.

Ο νέος Εμπορικός Δ/ντης κος Στέφανος Μαλαχιάς, παρουσίασε την πορεία της εταιρίας στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο και το σχεδιασμό για την ανανέωσή της σε προϊόντα, διαδικασίες και εμπορική πολιτική, αξιοποιώντας την τεχνολογία, αλλά και την παγκόσμια εμπειρία και τεχνογνωσία της Allianz.

 

Ως εξωτερικός ομιλητής η κα Βαλεντίνα Κόρδη μίλησε για την «Αναβλητικότητα» που τη χαρακτήρισε ως τον «Σαμποτέρ της επιτυχίας».

Η Εταιρία τίμησε τόσο τους Συνεργάτες της που διακρίθηκαν στις πωλήσεις, όσο και αυτούς που παραμένουν πιστοί επί σειρά ετών, αλλά και αυτούς που την επέλεξαν σαν αποκλειστικοί Συνεργάτες, ενώνοντας τις δυνάμεις τους εντός του 2017.

 

Απέναντι σε όλους η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν, ώστε η διαδρομή να συνεχιστεί με ασφάλεια και σιγουριά και να είναι ευχάριστη και συναρπαστική για όλους, Εταιρία και Συνεργάτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*