Οι Industry Disruptors – Game Changers στη συζήτηση για το νέο παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) υποστήριξαν, ως community partner, την 5η Ετήσια Οικονομική Συνδιάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, με κεντρικό τίτλο «Από την ανάκαμψη στην ταχύρρυθμη ανάπτυξη: Hellas 2021». Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ιδρυτής των ID-GC και Διευθύνων Σύμβουλος της mscomm Μιχάλης Στάγκος συντόνισε συζητήσεις για τη χρηματοδότηση των επιχειρηματικότητας, για τη σημασία και το ρόλο της καινοτομίας στο νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας και για τα νέα ανατρεπτικά επιχειρηματικά σχήματα και τη δυναμική τους στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Μιχάλης Στάγκος δήλωσε σχετικά: «Η εκδήλωση της ΕΕΝΕ αποδεικνύει ότι υπάρχουν σημαντικές υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση και είναι έτοιμες να παίξουν ρόλο στο νέο παραγωγικό μοντέλο που αναδύεται στην Ελλάδα. Ως ID-GC είμαστε υπερήφανοι που μέσα από σκληρή δουλειά και στοχευμένη δράση είμαστε πλέον όχι μόνο  συνομιλητές, αλλά και συν-διαμορφωτές του νέου μοντέλου επιχειρηματικότητας».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*