Ιnteramerican: Οι καλύτεροι σκόρερ των πωλήσεων ήταν στο Ελληνικό

Tης Έλενας Ερμείδου

Στην επόμενη μέρα της χώρας, της Interamerican και των συνεργατών της αναφέρθηκε χθες κατά τη διάρκεια βράβευσης των καλύτερων ασφαλιστών ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, τονίζοντας ότι τα επόμενα 5-7 χρόνια θα είναι τελείως διαφορετικά και συμπληρώνοντας πως οι μεταβολές αυτές θα αλλάξουν και τον τρόπου που ζούμε.

Μίλησε για τις αλλαγές που θα φέρει η τεχνολογία, μεταξύ άλλων στην ασφάλιση, όπως για παράδειγμα στο τρόπο προσέγγισης των  πελατών, στην διαμόρφωση και καθορισμό του ρίσκου κτλ. Και, όπως είπε όλες αυτές οι αλλαγές θα γίνουν πολύ γρήγορα.

Η σύνθεση του puzzle

O Γιάννης Καντώρος, επίσης μίλησε και για τον ρόλο των ασφαλιστικώνκαι των διαμεσολαβούντων στο νέο παζλ, το οποίο βρίσκεται υπό σύνθεση.

Η αγορά από τα 4 δισ. θα μεγαλώσει και σε αυτή την αγορά ασφαλιστικές και διαμεσολαβούντες καλούνται να έχουν ρόλο κρίσιμο καθώς και να δώσουν περισσότερα με λιγότερους πόρους”, είπε

και συμπλήρωσε:

να ετοιμαστούμε να διαχειριστούμε μεγαλύτερα μεγέθη“.

Τέλος, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 και στα Lloyd’s τα οποία όπως είπε με την χρήση των δεδομένων και των big  data που διαχειρίζονται να αναλύσουν βγάζουν ότι η Γαλλία θα είναι η νικήτρια του Μουντιάλ.

Μπήκαν στον αγώνα και κερδίσαν

Η καθημερινότητα στο χώρος της ασφαλιστικής αγοράς είναι ένας συνεχής αγώνας. Σε αυτόν τον αγώνα για την επίτευξη ακόμα πιο υψηλότερων στόχων και την επιδίωξη της αριστείας, η Interamerican είχε πολλούς νικητές που ξεσήκωσαν την εξέδρα και έγιναν έμπνευση για ένα ακόμα πιο δυνατό 2018.

Στο φετινό πρωτάθλημα κάποιοι ξεχώρισαν και σήκωσαν το δικό τους κύπελλο, επιβραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους και έγιναν παράδειγμα για την επόμενη χρονιά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*