VIDEO: Ο κ. Αντώνης Σαμαράς μιλά για τον κ. Ν. Μακρόπουλο

Με τα πιο θερμά λόγια και εγκωμιαστικά σχόλια -όπως αρμόζουν- για τον leader της ασφαλιστικής αγοράς μίλησε από το βήμα του 11ου Ιnsurance Conference της Εthos Media ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον πρόεδρο της “Ευρώπη Ασφαλιστική”, Νικόλαο Μακρόπουλο.

Δείτε επίσης: Τιμητική βράβευση στον Leader Nικόλαο A. Μακρόπουλο στο 11th Insurance Conference

Ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στην κατάμεστη αίθουσα με μία μεστή ομιλία, περιγράφοντας τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον φίλο του Νικόλαο Μακρόπουλο.

Εξαρχής ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι μιλά ως φίλος του κ. Μακρόπουλου και όχι ως πολιτικός στην ξεχωριστή μέρα της βράβευσής του.

 

Στιγμιότυπο από τη βράβευση

 

Ανθρωπιά, ευγένεια, απλότητα. Αυτές τις λέξεις χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για να περιγράψει τον φίλο του Νίκο Μακρόπουλο, τονίζοντας ότι τον εκτιμά και ως επιχειρηματία και ως άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Insurance Conference: O κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασε δυναμική εν μέσω κρίσης

Όπως είπε, η αγορά γνωρίζει τον κ. Μακρόπουλο ως έναν επιχειρηματία ψύχραιμο, χαμογελαστό, ως έναν αξιόπιστο και σταθερό άνθρωπο με σχέδιο για το παρόν και το μέλλον.

“Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ευπατρίδης, γνώστης της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς. Πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Μια κοινωνία είναι τα πρότυπά της. Μ’ αυτή τη βράβευση πάμε όλοι μαζί μπροστά, με κριτήρια αξιοκρατικά. Νίκο συγχαρητήρια για τη βράβευση σου και συγχαρητήρια στην Ethos Media για την αναγνώριση της προσφοράς σου”, τόνισε ο κ. Σαμαράς καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


 

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Με μία πρωτοποριακή προσέγγιση το 11th Insurance Conference (#inc18 – http://www.insurance.ethosevents.eu) που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28 Ιουνίου από την Ethos Events σε συνεργασία με το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, το portal Insuranceworld.gr και  το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, προσπάθησε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα ασφαλιστικά συνέδρια και να αγγίξει καίρια θέματα που αφορούν την ασφάλιση και την επιχειρηματικότητα, τις νέες τεχνολογίες και βεβαίως το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται πλέον στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μετά την οδηγία IDD και τον κανονισμό GDPR.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*