Σημαίες Allianz

Allianz Ελλάδος: Συνεργασία με τη νέα, καινοτόμα πλατφόρμα Ridemind

Η Allianz Ελλάδος στηρίζει τη Ridemind, την πρώτη εταιρία παροχής υπηρεσιών car sharing στην Ελλάδα, μια νέα πρωτότυπη ιδέα στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που μετακινούμαστε.

Η εταιρεία προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα μέλη της Ridemind, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας για ενοικίαση αυτοκινήτων peer-to-peer. Η Allianz σχεδίασε μία tailor made λύση για τα μέλη της Ridemind με όλες τις υποχρεωτικές καλύψεις αλλά και πρόσθετες υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Ridemind, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να  επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων και να ενοικιάσει το όχημα που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του. Για το χρονικό διάστημα της ενοικίασης, το όχημα ασφαλίζει η Allianz. Ταυτόχρονα, η καινοτόμα αυτή πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων να διαθέσουν το όχημά τους προς ενοικίαση αξιοποιώντας καλύτερα τη χρήση του και να εξασφαλίσουν επιπλέον εισόδημα.

Η πλατφόρμα διαθέτει και ειδική εφαρμογή για κινητά μέσω της οποίας γίνεται εύκολα και γρήγορα η κράτηση του αυτοκίνητου επιλογής, ενώ η Allianz φροντίζει για την προστασία των ταξιδιωτών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*