Νέα συνεργασία της Glassdrive, με τη σλοβενική Triglav / Apeiron Insurance Project

Την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου ανακοίνωσαν η Glassdrive® και η ασφαλιστική εταιρεία Apeiron Insurance Project.

Η κορυφαία ασφαλιστική της Σλοβενίας Zavarovalnice Triglav d.d., που για 12η συνεχή χρονιά κερδίζει στη χώρα της το βραβείο της πιο αξιόπιστης εταιρείας του κλάδου (solvency ratio 245%) και αποτελεί έναν εκ των πέντε πρώτων ομίλων στην κεντρική Ευρώπη, δραστηριοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος για τις Επιχειρήσεις Ιδιωτικής Ασφάλισης (πηγή).

Η Triglav κατέχει μερίδιο αγοράς που στη Σλοβενία αγγίζει το 35,6% και το 19,6% στην περιοχή της Αδριατικήs. Οι δραστηριότητες της εταιρείας εστιάζονται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM), ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Apeiron Insurance Project (πηγή).

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Apeiron Insurance Project/Triglav d.d. θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive®, το οποίο αποτελείται από 67 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες καλύπτοντας έτσι το σύνολο της επικράτειας.

Η Glassdrive® παρέχει για τους ασφαλισμένους της Apeiron Insurance project μοναδικές υπηρεσίες, όπως:

  • άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
  • δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής» και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Η Glassdrive®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*