Στη Θεσσαλονίκη το 4ο Forum Υγείας

Το 4ο Forum Υγείας, ο μεγάλος θεσμός για την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά, θα πραγματοποιηθεί φέτος και στη Βόρεια Ελλάδα.

Το Forum για την υγεία καθιερώθηκε στην Αθήνα, όπου πραγματοποιείται εδώ και 3 χρόνια από 20 επιστημονικές εταιρείες, τον Όμιλο Zita και το περιοδικό ΔΥΟ, τελώντας υπό την αιγίδα φορέων όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός  Σύλλογος, οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μακεδονίας, οι Δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.

Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά το κοινό με τους πλέον έγκριτους επιστήμονες υγείας αλλά και τη βιομηχανία, που υπεύθυνα στηρίζουν την υγεία, τη διατροφή, την ευεξία και την ομορφιά των Ελλήνων πολιτών.

Για πρώτη φορά φέτος, το Forum θα διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη, στο  Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 24-25 Νοεμβρίου 2018. Καθώς μάλιστα η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις και στον εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη, αναμένονται χιλιάδες πολίτες αλλά και επαγγελματίες  yγείας από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Πάνω από 200 ομιλητές έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαλέξεων που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίκαιρα ζητήματα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.dyoforum.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κουλουμπής Γεράσιμος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111001780

email: Gerasimos.Kouloumpis@zita-congress.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*