Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Λεός της Grant Thornton

Τη βαθύτατη θλίψη της για την απροσδόκητη απώλεια του 42χρονου Γιάννη Λεού, Partner στο τμήμα Financial Services, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια της Grant Thornton:

Με ιδιαίτερη θλίψη ενημερώνουμε ότι χτες, Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος φίλος και συνάδελφος Γιάννης Λέος, 42 ετών, Partner της εταιρίας μας στο τμήμα Financial Services.

Ο εκλιπών ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Grant Thornton τα τελευταία 20 χρόνια, και ιδιαιτέρως αγαπητός σε όσους είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Ο άδικος χαμός αυτού του σπάνιου ανθρώπου είναι τεράστια απώλεια για όλους στην Grant Thornton.

Ως Grant Thornton, συνεργαζόμαστε αδιαλείπτως με τις αρμόδιες αρχές και τα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να απαντηθούν, το συντομότερο δυνατόν, όλα τα ερωτήματα σχετικά με το ατυχές συμβάν που στοίχισε τη ζωή στο συνάδελφό μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 στις 17:00, στο Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως. Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όποιον επιθυμεί, να κάνει δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού, εις μνήμην του Γιάννη. Η εταιρία θα παραμείνει κλειστή την ημέρα της κηδείας ως ένδειξη πένθους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων της Grant Thornton, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του Γιάννη, και αποφασίζουμε ότι θα προβούμε σε έμπρακτη στήριξή της οικογένειάς του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*