Πλατινένιο Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής & Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ευρωπαϊκή Πίστη

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ έλαβε Πλατινένιο Βραβείο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ετήσιου Ερευνητικού Συνεδρίου του ΕΒΕΝ EUROPE.

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη λαμβάνει τη σημαντική αυτή διάκριση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά» δήλωσε η HR Manager της εταιρείας Ιωάννα Ντανάκα, η οποία και παρέλαβε το βραβείο. «Η διάκριση αυτή» πρόσθεσε μεταξύ άλλων «είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς επισφραγίζει τις αναλλοίωτες Αρχές και Αξίες που η Διοίκηση της εταιρείας μας έχει μεταλαμπαδεύσει τόσο στο Προσωπικό της όσο και στο Δίκτυο Πωλήσεών της από την έναρξη της λειτουργίας της».

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005. Στόχος του EBEN GR είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρο ανάπτυξη, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*