Επιστροφή στη… Σελήνη με τον ΣΕΣΑΕ

Με το μήνυμα «Back to the moon προσκάλεσε φέτος ο ΣΕΣΑΕ μέλη και φίλους στην καθιερωμένη καλοκαιρινή του εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στον χώρο Residence του Island.

Υπό το φως της πανσελήνου, ο Σύνδεσμος υποδέχτηκε 300 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς –μέλη του ΔΣ της ΕΑΕΕ, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπροσώπους του κλαδικού Τύπου–, για να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά, σε μια ατμόσφαιρα που ανέδειξε τη σύμπνοια, τον δυναμισμό και τη μαχητικότητα των μελών της.

Όπως και σε κάθε δράση του, τη βραδιά αυτή o ΣΕΣΑΕ στήριξε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας όσα εδέσματα δεν καταναλώθηκαν στο «Μπορούμε!». Το «Μπορούμε!» είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία καταπολεμά τη σπατάλη φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση στήριξαν:

  • AON – Πλατινένιος Χορηγός
  • ERGO & MATRIX BROKERS  S.A. – Χρυσοί Χορηγοί
  • AIG,  ΕΘΝΙΚΗ, INTERAMERICAN & INTER PARTNER ASSISTANCE – Ασημένιοι Χορηγοί
  • ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, INTERASCO – Μεγάλοι Χορηγοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*