Χρυσός ο Ανδρέας Βαζαίος του Generali-ΑΝΟΑ

Το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μικτής ατομικής κολύμβησης στους Μεσογειακούς Αγώνες, που ολοκληρώθηκαν την 1η Ιουλίου στην Ταραγόνα της Ισπανίας, κατέκτησε ο αθλητής Ανδρέας Βαζαίος του Generali-ΑΝΟ Αργυρούπολης, με χρόνο 1:59.40.

Το σερί των διακρίσεων στους Μεσογειακούς Αγώνες συνεχίστηκε για τον Ανδρέα Βαζαίο, καθώς κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ με χρόνο 1.58.16 στα 200 μ. πεταλούδα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ανέβηκε και τρίτη φορά στο βάθρο με την ελληνική συμμετοχή, για να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4 x 100 ελεύθερο.

«Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβεβαίωσε έτσι για ακόμη μια φορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ευρωπαϊκή κολύμβηση» επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Generali. «Ο αθλητής του Generali-ΑΝΟ Αργυρούπολης συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του στο διεθνή υγρό στίβο, καλλιεργώντας συνεχώς το μεγάλο ταλέντο του, με σκληρή και συνεχή προσπάθεια. Η Generali συγχαίρει τον Ανδρέα Βαζαίο για τις επιτυχίες του και δηλώνει υπερήφανη που είναι μέλος της αθλητικής οικογένειας του Generali-ΑΝΟ Αργυρούπολης.»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*