Νέος διευθύνων σύμβουλος στη DARAG

της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

Νέος επικεφαλής στην γερμανική ασφαλιστική εταιρεία με εξειδίκευση στα run off DARAG, καθώς καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Tom Booth, μέχρι πρότινος οικονομικός διευθυντής στην επενδυτική εταιρεία Randall & Quilter Investment Holding (R&Q)  με έδρα τις Βερμούδες, με μεγάλη εμπειρία σε διαχείριση “κλειστών” χαρτοφυλακίων στη Β. Αμερική. Πριν την R&Q o κ. Booth εργαζόταν στην Numis Securities ως διευθυντής επιχειρηματικών χρηματοδοτήσεων (corporate finance director).

H DARAG ανακοίνωσε ότι ο  Stuart Davies θα παραμείνει ως εκτελεστικός πρόεδρος έως ότου ολοκληρωθεί η αλλαγή φρουράς. Στη συνέχεια θα γίνει μη εκτελεστικός πρόεδρος και θα συνεργαστεί με τον κ. Booth για να υλοποιήσουν από κοινού το σχέδιο επέκτασης της εταιρίας.

“Η DARAG προσβλέπει σε παγκόσμια ανάπτυξη, έχοντας oλοκληρώσει κρίσιμες συναλλαγές σε νέες αγορές (Σκανδιναβία, Ισραήλ) τους τελευταίους μήνες. Ο Τομ είναι το ιδανικό πρόσωπο για να ηγηθεί αυτής της πορείας επέκτασης. Η εταιρεία έχει υψηλότατο επίπεδο τεχνογνωσίας και είναι σε θέση να παρέχει κεφαλαιακά αποδοτικές, εξατομικευμένες λύσεις για την διαχείριση ανενεργών χαρτοφυλακίων, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του χαρτοφυλακίου”, δήλωσε ο Stuart Davies.

Ο κ. Booth πρόσθεσε από την πλευρά του ότι “Η αγορά των run-off είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος, με μεγάλες προοπτικές εσόδων και ιστορικό αποδόσεων υψηλότερων από τον μέσο όρο της αγοράς. Η έμπειρη ομάδα της  DARAG διαθέτει βαθιά γνώση και κατανόηση του τομέα run-off διεθνώς και είναι τιμή μου να  συμμετέχω σε αυτή τη συναρπαστική δραστηριότητα, ως διευθύνων σύμβουλος”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*