Από τη Warply το νέο loyalty club της Anytime

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime Club εγκαινίασε η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στην Ελλάδα, που παρέχεται από την INTERAMERICAN.

Η Warply ανέλαβε αποκλειστικά τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση του προγράμματος επιβράβευσης πελατών, καθώς και τη συνολική εύρεση και διαχείριση προσφορών και συνεργατών που εξασφαλίζουν προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στα μέλη του προγράμματος Anytime Club.

Σημειώνεται ότι η Warply ανέλαβε επίσης τη διαχείριση των analytics αλλά και τη συνολική καμπάνια για προσωποποιημένη επικοινωνία, χρησιμοποιώντας τη loyalty πλατφόρμα «Warply Engage», ενώ σύντομα στο πρόγραμμα πρόκειται να προστεθούν επιπλέον δυο συμπληρωματικές εφαρμογές για smartphones, με επιπλέον λειτουργίες και mobile couponing για μεγαλύτερη διευκόλυνση και ευκολία στην εύρεση και εξαργύρωση των προσφορών.

Μέλη του Anytime Club μπορούν να γίνουν όλοι οι πελάτες της Anytime από την πρώτη κιόλας στιγμή που ασφαλίζονται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθούν οι πελάτες στον προσωπικό τους λογαριασμό my anytime και να αποκτήσουν πρόσβαση σε προνομιακές εκπτώσεις για υπηρεσίες και προϊόντα των πλέον επώνυμων και γνωστών εταιρειών στην Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι η Anytime με το ανανεωμένο Anytime Club στοχεύει σε μια πιο ουσιαστική επιβράβευση, πέραν του ασφαλιστικού κλάδου, συμβάλλοντας καθοριστικά στη εξυπηρέτηση του πελάτη και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της εμπειρίας του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*