O Kυριάκος Μητσοτάκης δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα της ιδιωτικής Ασφάλισης

Στο μείζον ζήτημα του ασφαλιστικού αναφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγοντας δύο κομβικά συνέδρια, προκειμένου να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας.

Μετά το συνέδριο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος «Export Summit VI» για το θέμα του ασφαλιστικού τοποθετήθηκε εκ νέου στο 11ο Insurance Conference, μέσω δήλωσής του που μετέφερε ο Γραμματέας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του κ. Νικόλαου Μακρόπουλου (προέδρου της Ευρώπης Ασφαλιστικής), ως leader της ασφαλιστικής αγοράς.

Σε μήνυμα, λοιπόν, που ανέγνωσε ο κ. Αυγενάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαιρέτισε τη βράβευση του Νίκου Μακρόπουλου, ενός ανθρώπου -όπως είπε- που μέσα από την επαγγελματική του διαδρομή ξεχώρισε και κέρδισε την αναγνώριση και το σεβασμό του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται.

Λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών του δεν παρέστη, ωστόσο μέσω του σύντομου μηνύματος έδωσε το στίγμα της πολιτικής του για την ιδιωτική Ασφάλιση σε όλους τους εκπροσώπους της που παρευρέθηκαν στο Insurance Conference.

“Η ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα ώστε να προσεγγίσουμε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, είναι σημαντική προϋπόθεση για να οικοδομήσουμε ένα πιο στέρεο ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα μας. Η ασφαλιστική αγορά είναι κυρίως οι άνθρωποί της. Από τα ηγετικά της στελέχη, μέχρι τον πιο νέο πωλητή. Το δικό σας ήθος και αξιοπιστία είναι πρόσθετο κεφάλαιο για το χώρο”, είπε.

“Γνωρίζω καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης δώσατε μια μεγάλη  μάχη για να σταθείτε όρθιοι. Και παράλληλα να στηρίξετε κάθε πολίτη, κάθε οικογένεια που βασίστηκε πάνω σας. Γνωρίζω καλά ότι ζείτε και εργάζεστε μέσα στην πραγματική οικονομία. Ότι συναισθάνεστε πολύ καλά τις αγωνίες, τις προσδοκίες και τα όνειρα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Στον κλάδο σας βλέπω έναν πολύτιμο σύμμαχο για το μέλλον”.

Για τη βράβευση του κ. Νίκου Μακρόπουλου

Ο υποδιοικητής της ΤτΕ, Θεόδωρος Μητράκος, βραβεύει τον κ. Νίκο Μακρόπουλο με τιμητική πλακέτα ως leader της Ασφάλισης

Όσον αφορά την τιμητική διάκριση του κ. Μακρόπουλου τόνισε:

Στο πρόσωπο του Νίκο Μακρόπουλου τιμάτε σήμερα έναν επιφανή εκπρόσωπο  του χώρου, έναν από τους ανθρώπους που του προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία.

Ο Νίκος Μακρόπουλος στην επαγγελματική του πορεία άνοιξε δρόμους, έφερε καινοτόμες ιδέες και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξή του.

Σε κάθε του βήμα είτε ως επιχειρηματίας, είτε ως εκπρόσωπος του χώρου κινήθηκε με αποτελεσματικότητα και κυρίως με ήθος. Και η σημερινή του βράβευση αποτελεί το επιστέγασμα και την έμπρακτη αναγνώριση μιας σπουδαίας διαδρομής.

Στον αγαπητό Νίκο, αλλά και σε όλους όσοι παρευρίσκονται στη σημερινή εκδήλωση στέλνω τους θερμούς χαιρετισμούς μου”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*