Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Εθνικής Ασφαλιστικής: «Έργα και ημέρες του αφεντικού της Gongbao»

Επιφυλάξεις της τον Wong Ching, ιδιοκτήτη της Gongbao Investment, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία της Εθνικής Ασφαλιστικής, επικαλούμενη δημοσιεύματα του κινεζικού τύπου για το επιχειρηματικό παρελθόν του. Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος, να μην τα επαναλαμβάνουμε, να μην πιστεύουμε ότι «αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά», ενώ όλα δείχνουν ότι «κάτι πάει λάθος».

Ο κ. Wong Ching, ιδιοκτήτης της Gongbao Investment, μοναδικής υποψήφιας για την αγορά της Εταιρίας μας, κατηγορείται για την οικονομική καταστροφή του καναλιού Asia Television (ATV) το 2015, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κινεζικού τύπου (βλ. συνδέσμους παρακάτω). 

Μπορεί ο κλάδος δραστηριοποίησης να είναι διαφορετικός, όμως οι διοικητικές ικανότητες ενός στελέχους αποδεικνύονται από τα αποτελέσματα των αποφάσεων και των πράξεων του, γεγονός που μάλλον δυσοίωνες προβλέψεις προδικάζει για τον κ. Wong Ching, όταν αυτός «κατάφερε» αντί να δώσει νέα ώθηση στο δίκτυο, όπως υποσχόταν, να βάλει λουκέτο στο εν λόγω κανάλι και να απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους. Φυσικά, δεν πρέπει να αφεθεί να επαναλάβει την επιτυχία του!

Όλα αυτά αποδεικνύουν το προφανές και υπαγορεύουν το αυτονόητο: ας σταματήσει επιτέλους η πώληση της Εταιρίας μας, ας εγκαταλείψουν την προσπάθεια οι επίδοξοι και αμφιβόλου αξίας αγοραστές, ας αφήσουν τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά:

Να κρατούν την πρώτη ασφαλιστική Εταιρία της χώρας στη θέση που της αξίζει, στην κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Βλ. συνδέσμους:  

http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1750407/wong-ching-leading-man-atvs-sorry-drama#comments

http://www.scmp.com/news/hong-kong/economy/article/1930498/most-remaining-staff-troubled-hong-kong-broadcaster-atv

http://www.scmp.com/news/hong-kong/education-community/article/1932823/atv-staff-lay-blame-hong-kong-stations-demise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*