Με κλεμμένο (!) Jeep Cherokee κυκλοφορούσε ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως

Ένα κλεμμένο (!) Jeep Cherokee που έφερε πινακίδες άλλου οχήματος βρέθηκε στην κατοχή του πρώην αστυνομικού και έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας Πανταζή Χρονόπουλου! Το όχημα εντοπίστηκε μετά από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Ζαχάρω την περασμένη Πέμπτη, η οποία αξιοποίησε σχετικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο www.apokalypseis.com, ο αριθμός πλαισίου του οχήματος ανήκει σε κλεμμένο Jeep Cherokee από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και η κλοπή είχε σημειωθεί πριν από δύο περίπου χρόνια. Επίσης οι πινακίδες που έφερε επάνω του το όχημα ανήκαν σε άλλο αυτοκίνητο!

Από την ΕΛ.ΑΣ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως για το αδίκημα της κλεπταποδοχής ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η εισαγγελία του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο κ. Χρονόπουλος παραδέχτηκε ότι το όχημα ήταν στην κατοχή του και είπε ότι αυτό του το είχε παραχωρήσει πριν από καιρό κάποιος γνωστός του…

Κάτοικοι της Ζαχάρως ανέφεραν ότι το Jeep Cherokee που έφερε μάλιστα φιμέ τζάμια ήταν το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσε επίσημα στην περιοχή ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως .

Η υπόθεση που κρίνεται πολύ σοβαρή από την ΕΛ.ΑΣ ερευνάται αν σχετίζεται γενικότερα με κύκλωμα προώθησης κλεμμένων οχημάτων στην Δυτική Ελλάδα ενώ δημιουργεί εύλογα ερωτήματα : α) για το πρόσωπο που παραχώρησε το συγκεκριμένο όχημα στον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως και β) για τον ιδιοκτήτη του οχήματος οι πινακίδες του οποίου βρέθηκαν επάνω στο κλεμμένο Jeep Cherokee του Πανταζή Χρονόπουλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*