Σημαίες Allianz

Είστε ταξιδιωτικός πράκτορας; Kάλυψη με την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Με την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων / Tour Operator, καλύπτεστε για την Αστική σας Ευθύνη έναντι των ταξιδιωτών, για σωματικές βλάβες / θάνατο ή / και υλικές ζημιές που τυχόν συμβούν κατά τη διάρκεια οργανωμένων ταξιδιών, που αναλαμβάνετε υπό την ιδιότητα του Tour Operator.

Ενημερωτικά αρχεία

Στις ασφαλιστικές καλύψεις περιλαμβάνονται οι καθαρώς οικονομικές τους απώλειες, καθώς και οι δαπάνες για τον επαναπατρισμό τους σε περίπτωση πτώχευσης, ή αφερεγγυότητας του ασφαλιζόμενου tour operator.

Σημειώνεται ότι «οργανωμένο ταξίδι» θεωρείται ο προκαθορισμένος συνδυασμός δύο τουλάχιστον εκ των ακόλουθων υπηρεσιών:

  • Μεταφορά
  • Διαμονή
  • Παροχή τουριστικών υπηρεσιών μη συμπληρωματικών της μεταφοράς, ή της διαμονής, που αντιπροσωπεύουν όμως σημαντικό τμήμα του ταξιδιού, με την προϋπόθεση ότι η τιμή πώλησής του αποτελεί «πακέτο» και η υπηρεσία υπερβαίνει τις 24 ώρες, ή περιλαμβάνει διανυκτέρευση.

Η κάλυψη αφορά αποκλειστικά και μόνο εξερχόμενο τουρισμό και το γραφείο θα πρέπει για κάθε ταξίδι να δηλώνει τα στοιχεία των ταξιδιωτών, τον προορισμό και τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής.

Σας ενδιαφέρει;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις καλύψεις και τα προγράμματα ασφάλισης, επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή με το Κέντρο Επικοινωνίας της Allianz.

Ασφάλιση Αστικής ευθύνης Incoming Tourism (Υπηρεσιών εισερχόμενου τουρισμού)

Με την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης γραφείων Τουρισμού που παρέχουν υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού, όπως ημερήσιες εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις οι οποίες διοργανώνονται από τον ασφαλισμένο, καλύπτεται η Αστική Ευθύνη έναντι των ταξιδιωτών για αμελείς πράξεις, ή παραλείψεις του Ασφαλιζόμενου, ή των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του.

Η κάλυψη αφορά αποκλειστικά και μόνο εισερχόμενο τουρισμό, που θα δηλωθεί ονομαστικά και για τον οποίο η ασφαλιζόμενη επωνυμία διοργανώνει ημερήσιες εκδρομές που θα δηλωθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*