νόμος, ψηφία, γράμματα, νομοθεσία, δικαιοσύνη

ΛΕΠΕΤΕ: Δικαστική απόφαση δικαιώνει τους συνταξιούχους της ΕΤΕ

Δεκτές έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων 100 αιτούντων – συνταξιούχων κατά της Ε.Τ.Ε., οι οποίες εκδικάστηκαν στις 29-01-2018 με πληρεξούσιους δικηγόρους τους Αλ. Στρίμπερη, Ι. Καρούζο και τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Κρεμαλή εκπρόσωπο της ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία.

Δικαίωση για τους περίπου 16.000 συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να χαρακτηριστούν οι υπ’ αρίθμ. 3641/18 και 3642/18 δικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με τις οποίες αναστέλλεται η απόφαση για διακοπή της χρηματοδότησης ΛΕΠΕΤΕ και υποχρεώνεται η Εθνική Τράπεζα να καταβάλλει 200,00€ σε  κάθε αιτούντα για το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2017 και μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της τακτικής αγωγής του. Οι δικαστικές αποφάσεις αυτές υποχρεώνουν την Τράπεζα να διατηρεί επαρκή αποθεματικά στο ΛΕΠΕΤΕ και να χορηγεί από αυτά μέρος της Επικούρησης.

Η θετική έκβαση όσον αφορά το  κοινωνικοασφαλιστικό αυτό νομικό ζήτημα που ταλανίζει μεγάλο αριθμό συνταξιούχων που  προσέφυγαν μέσω της ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία στη δικαιοσύνη, αναμένεται να οδηγήσει πολλούς ακόμη συναδέλφους τους στην άσκηση σχετικών αγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες επί ζητημάτων σχετικών με ασφαλιστικά θέματα επικοινωνήστε:

E: kkremalis@kremalis.gr

T: 210-6431387

F: 210-6460313

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*