Πλήρης Έλεγχος Προστάτη από την Αffidea

Εξετάσεις σε προνομιακή τιμή με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Εργαστηρίων Αffidea, επιθυμώντας να συμβάλει στην προαγωγή υγείας του ανδρικού πληθυσμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα την Κυριακή 17 Ιουνίου, προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικού ελέγχου του προστάτη, δίνοντας στους άνδρες τη δυνατότητα να ελέγξουν την υγεία του προστάτη αδένα τους, σε προνομιακή τιμή.

Tι προσφέρει ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος;

Μεγιστοποιεί τις πιθανότητες θεραπείας του Καρκίνου του Προστάτη, αφού είναι πολύ πιο εύκολο να θεραπευθεί, εάν εντοπιστεί σε πρώιμο στάδιο. Ο τυπικός, ετήσιος προληπτικός έλεγχος του προστάτη περιλαμβάνει: Υπερηχογράφημα προστάτη και προσδιορισμό του προστατικού αντιγόνου (PSA). Πέραν αυτών, ο παράλληλος προσδιορισμός του ελεύθερου προστατικού αντιγόνου (Free PSA) και ο συσχετισμός του με την τιμή του Ολικού PSA από τον ιατρό, μπορεί να δώσει πρώιμες ενδείξεις της νόσου και αποτελεί ιδιαιτέρως χρήσιμο δείκτη για τον ακριβέστερο διαχωρισμό μεταξύ της καλοήθους υπερπλασίας και της κακοήθειας (καρκίνος).

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν έως και τις 30 Ιουνίου για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει ολοκληρωμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για όλους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*