Στιγμές χαλάρωσης στα μέλη του από τον Σύνδεσμο Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών

Αυτή τη χρονιά ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη η συμμετοχή στελεχών από το σύνολο σχεδόν των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, στη γιορτινή συνάντηση που διοργανώνει κάθε τέτοια εποχή ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ). 
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θάνος Μελακοπίδης, καλωσορίζοντας τους τετρακόσιους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε θερμά για την ολοένα και πιο συνεπή παρουσία τους και συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ΣΕΣΑΕ. 
Παράλληλε τους ευχήθηκε να περάσουν ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές έτσι ώστε ανακτώντας δυνάμεις, να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες –λόγω των συγκυριών- καταστάσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από το Σεπτέμβρη. 
Επίσης ο κ. Μελακοπίδης ανέφερε πως «η μαζική αυτή συμμετοχή, από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας των εταιρειών, μπορεί και πρέπει να σημαίνει τη διάθεση όλων να αποτελέσουν επιτέλους μια ενωμένη, συνεργάσιμη και κατ’ ακολουθία δυνατή ασφαλιστική οικογένεια που θα μπορέσει και τις αντιξοότητες να αντιμετωπίσει καλύτερα και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα προς τον αντικειμενικό στόχο που είναι η ανάπτυξη της αγοράς μας, με υγιείς τρόπους». 
Η βραδιά στο Golf της Γλυφάδας, κύλησε πολύ ευχάριστα, όπως κάθε φορά με ζωντανή ορχήστρα, με χορευτές και με ένα d.j. που ξεσήκωσε αρεστούς από τους παρευρισκόμενους στην πίστα.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*