Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΑΕΕ – Αποχωρεί ο Δημήτρης Μαζαράκης από MetLife και Ελλάδα

Αποχωρεί ο Δημήτρης Μαζαράκης από την MetLife Eλλάς και από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Μέτα από 6 χρόνια στη θέση του Διευθύνοντος συμβούλου της Μetlife o 48 χρονος Δημήτρης Μαζαράκης αναλαμβάνει νέες ευθύνες στο εξωτερικό και αποχωρεί από τη χώρα μας. Αναλαμβάνει θέση περιφερειακού διευθυντή στο Ντουμπάι.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Μetlife αναλαμβάνει ο Κυριάκος Αποστολίδης. Ο κ. Αποστολίδης ήταν  υπεύθυνος Region στο Bancassurance της Metlife  από το 2012 και βρίσκεται στην Metlife (πρώην Alico) από το 2005.

Ως πρόεδρος της ΕΑΕΕ , διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητά  του και την καλή επικοινωνία με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς όπως οι οργανώσεις των Διαμεσολαβητών με τους οποίους συντόνισε τόσο τη δημιουργία του Μητρώου Ασφαλιστή όσο και βοήθησε στην εναρμόνιση με την ελληνική  νομοθεσία της κοινοτικής οδηγίας IDD και του Κανονισμού GDPR.

O κ. Μαζαράκης στο μικρό διάστημα παραμονής του στην Προεδρία της ΕΑΕΕ προσπάθησε να δώσει μία διαφορετική δυναμική στην επαφή της ασφαλιστικής κοινότητας με τους πολίτες-καταναλωτές.

Μετά την παραίτηση του κ. Μαζαράκη , το Δ.Σ  της ΕΑΕΕ θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος

 

Ν. Σακελλαρίου 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*