Ο Nic De Maesschalck κεντρικός ομιλητής στο 11ο Insurance Conference της Ethos Media

Aντίστροφα μετρά ο χρόνος για ένα ακόμη μεγάλο γεγονός στην ασφαλιστική αγορά. Το 11ο Insurance Conference βρίσκεται προ των πυλών.

Στο φετινό συνέδριο, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Ethos Media η παρουσία του Nic De Maesschalck.

Μεταξύ των εκλεκτών ομιλητών συμπεριλαμβάνεται ο Nic De Maesschalck, Διευθυντής της BIPAR, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, Διευθυντής της WFII, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και Διευθυντής του POI, Συνεργάτες των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς, με διεθνή εμπειρία που θα απευθυνθεί στους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες του Insurance Conference.

Να μιλήσουμε με αριθμούς: Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (BIPAR) της οποίας ηγείται ο κ. Nic De Maesschalck περιλαμβάνει 53 εθνικές  ενώσεις σε 30 χώρες.

Μέσω των εθνικών ενώσεων, η BIPAR εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ασφαλιστικών πρακτόρων, μεσιτών και διαμεσολαβητών χρηματοοικονομικών στις Ευρωπαϊκές Αρχές.

Η βασική αποστολή της BIPAR είναι να προωθεί ένα Ευρωπαϊκό κανονιστικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι διαμεσολαβητές μπορούν να δραστηριοποιούνται  και ταυτόχρονα που να εξασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό, επαρκές επίπεδο προστασίας του πελάτη και συνθήκες σταθερότητας στην ασφαλιστική αγορά.

Η BIPAR είναι μέλος της WFII.

 

Οι στόχοι του συνεδρίου

Το 11th Insurance Conference (#inc18 – http://www.insurance.ethosevents.eu) ξεχωρίζει τόσο για τη θεματολογία του, που αφορά τις διεθνείς και εγχώριες ασφαλιστικές τάσεις, όσο και κυρίως για το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις απόψεις των επιχειρηματιών άλλων κλάδων για τη συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ιδιαίτερη έμφαση βεβαίως θα δοθεί και στη Διαμεσολάβηση, που πλέον κινείται σε ιδιαίτερες συνθήκες και βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο.

 

Η θεματολογία του Insurance Conference

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου είναι τα παρακάτω:

  • Διεθνείς ασφαλιστικές τάσεις
  • Η ασφάλιση στην πραγματική οικονομία
  • Η νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς
  • Το νέο πρόσωπο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 

 

ΙΝFO: Tο 11th Insurance Conference διοργανώνεται από την Ethos Events σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr, και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Divani Caravel.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.insurance.ethosevents.eu/, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Χριστίνα Τσούχλαρη, Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων, Ethos Media SA, τηλ. 210 9984917, [email protected].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*