AFEA Travel & Congress Services: Ντουμπάι, προτεινόμενος προορισμός για ταξίδια στόχου

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στον τομέα διοργάνωσης εταιρικών ταξιδιών, συνεδρίων και ταξιδιών στόχων, η ομάδα της AFEA διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες και τους στόχους του πελάτη. Με ιδιαίτερα και πρωτότυπα θεματικά concept και με λεπτομερή γνώση του εκάστοτε προορισμού, η AFEA αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη και λειτουργεί ως σύμβουλος πάντα με σκοπό την ανάδειξη της εταιρίας/ πελάτη και τη δημιουργία εμπειριών για τον ταξιδιώτη.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν:

  • προτάσεις για προορισμούς σε όλο τον κόσμο,
  • ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες,
  • in house group travel consultant,
  • προγράμματα δραστηριοτήτων team building
  • διοργάνωση κοινωνικού και πολιτιστικού προγράμματος,
  • συνεργασία με μόνιμους πεπειραμένους εξωτερικούς συνεργάτες,

Τα τελευταία χρόνια το Ντουμπάι αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για επαγγελματικά ταξίδια, καθώς συνδυάζει ιδανικά  τις σύγχρονες πτυχές της μητρόπολης με  τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στην παλιά πόλη

  Χρήσιμες πληροφορίες για το Ντουμπάι

Ο καιρός στο Ντουμπάι είναι ζεστός και το κλίμα υγρό, ενώ ο χειμώνας είναι ήπια ζεστός από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τον Μάρτιο και μερικές φορές έως και τα μέσα Απριλίου. Η επίσημη γλώσσα είναι η αραβική, αλλά τα αγγλικά είναι ευρέως διαδεδομένα λόγω  του μεγάλου αριθμού των εκπατρισμένων (80% των ομογενών έναντι 20% των ντόπιων). Το επίσημο νόμισμα είναι το Dirham και η τρέχουσα ισοτιμία νομίσματος είναι 1 USD προς  3,65 AED.

Γιατί να επισκεφτείτε το Ντουμπάι

Το Ντουμπάι διαθέτει μια από τις πιο ξεχωριστές -σε ομορφιά και μοναδικότητα- παραλίες σ’ όλο τον κόσμο. Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια μοναδική θέα είτε βρίσκεστε στη καρδιά του κέντρου της πόλης κοντά στο Burj Khalifa είτε στη μαρίνα, καθώς στα σημεία αυτά βρίσκονται 4 από τα 5 ψηλότερα κτίρια κατοικιών παγκοσμίως. Επιπλέον, το Ντουμπάι είναι ένας επίγειος παράδεισος γαστρονομίας με πληθώρα γευστικών επιλογών με εκατοντάδες Αραβικά, Περσικά, Ινδικά, Πακιστανικά, Φιλιππινέζικα, Γαλλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, βρετανικά και Αμερικάνικα εστιατόρια που συνδυάζουν τη ζεστή φιλοξενία με την υψηλή ποιότητα.

Ο συνδυασμός της θάλασσας, του ήλιου και της άμμου με πάνω από 1.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής μπορεί να προσελκύσει κάθε είδους ταξιδιώτη, ενώ αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για όσους επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου με μια εξαιρετικά μεγάλη έκταση προϊόντων από κάθε γωνιά του κόσμου.

Είναι εντυπωσιακό να αναφερθεί ότι η αστυνομία του Ντουμπάι διαθέτει τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον στόλο της, παρουσιάζοντας μάλιστα ένα πιστοποιητικό από τα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες για την κατοχή του γρηγορότερου αυτοκινήτου αστυνομίας στον κόσμο σε υπηρεσία – μια Bugatti Veyron, που αποτελεί το ένα μόνο από τα 14 πανίσχυρα οχήματα του στόλου της.  Ο στόλος περιλαμβάνει μία κατά παραγγελία Aston Martin One-77, μία εκ των 77 που έχουν κατασκευαστεί, μια Bentley Continental GT, τρία υβριδικά υβριδικό Porsche Panameras και δύο BMW i8s.

Στα παραπάνω αξίζει να προστεθεί το γεγονός ότι το Ντουμπάι αποτελεί έναν από τους πιο σπουδαίους εμπορικούς και επιχειρηματικούς προορισμούς φιλοξενίας πολλών διεθνών συναντήσεων και διοργάνωσης εκθέσεων. Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι, με έκταση χώρου πολλαπλών χρήσεων, μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια,  έχει υποδεχτεί μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κόσμο.

Τι να κάνετε στο Dubai:

  • Επιλέξτε την 7άστερη πολυτέλεια του ξενοδοχείου Burj Al Arab, το οποίο άνοιξε το 1999 και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης. Χτισμένο σε ιδιόκτητο τεχνητό  νησί,  μόλις 280 μέτρα μακριά από την παραλία Jumeirah,  συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω ιδιωτικής κυρτής γέφυρας.
  • Επισκεφθείτε και θαυμάστε έργα τέχνης στο «Dubai Design District», το οποίο άνοιξε προσφάτως και φιλοξενεί μοναδικά φεστιβάλ όπως το «Art Dubai» και το «Design Days».
  • Κάντε μια επίσκεψη στο Palm Island, το μεγαλύτερο τεχνητό νησί στον κόσμο με πολλά αρχοντικά και ξενοδοχεία 5 αστέρων.
  • Επιλέξτε την παραδοσιακή αγορά με κοσμηματοπωλεία, «Gold Soukan Arabian», που βρίσκεται στο παλαιότερο τμήμα της πόλης και εκτιμάται ότι το παζάρι της «φιλοξενεί» περίπου 10 τόνους χρυσού.
  • Διασχίστε με άμπρα βάρκα την «Dubai Creek». Μια απίστευτη περιοχή με έντονη δραστηριότητα στο τομέα της αλιείας μαργαριταριών από το 1930.
  • Απαθανατίστε τις στιγμές σας στο Dubai στο μεγαλύτερο σιντριβάνι που υπάρχει παγκοσμίως.
  • Διασκεδάστε υπό τους ήχους μουσικής διάσημων dj’s στα κλαμπ του Ντουμπάι, δοκιμάζοντας υπέροχα ποτά.
  • Κάντε σκι στην έρημο, στο διάσημο χιονοδρομικό έκτασης 22.500 τετραγωνικών μέτρων, ύψους 85 μ. με 5 πίστες.

One comment

  1. Απίστευτες οι παραλίες στο Ντουμπάι και οι φωτογραφίες στο άρθρο μοναδικές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*