Η μεγάλη συνάντηση της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης για την IDD

Τη μεγάλη και σημαντική εκδήλωση για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση που πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη και έχει οργανώσει η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, στηρίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και καλεί όλους τους επαγγελματίες να παραστούν και να ενημερωθούν. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου  και της  ΕΑΕΕ κ. Δ. Μαζαράκης. Η παρουσίαση της IDD και του έργου της νομοπαρασκευαστικής θα γίνει από τον Γ.Γ του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκη και την πρόεδρο της ΕΕΑΕ κυρία Δήμητρα Λύχρου.  Επίσης, θα τοποθετηθούν οι πρόεδροι των ΣΕΜΑ, ΠΟΑΔ, ΠΣΣΑΣ και ΠΣΑΣ.

Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία για τους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς θα παρουσιαστούν για 1η φορά αναλυτικά οι αλλαγές που επέρχονται στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή με το σχετικό σχέδιο νόμου που καταρτίστηκε και αφορά την ενσωμάτωση της IDD στην ελληνική νομοθεσία, και την ταυτόχρονη κωδικοποίηση της νομοθεσίας (1569/87 & Π.Δ 190) που διέπει το επάγγελμα, όπου επίσης έχουν γίνει στοχευμένες και καθοριστικές αλλαγές.

Από τις παρουσιάσεις που θα γίνουν, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα μπορέσουν να αντλήσουν ουσιαστικά και πρακτικά στοιχεία που σχετίζονται με την άσκηση του επαγγέλματος, ώστε να έχουν γνώση των όσων καινούργιων εισάγονται στην καθημερινότητα της δραστηριότητάς τους.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή, απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και πραγματοποιείται την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, Αθανασίου Διάκου 28-34, Στύλοι Ολυμπίου Διός.

Να επισημανθεί ότι στο πλαίσιο των παρουσιάσεων θα συζητηθεί και το επίκαιρο θέμα του Κανονισμού GDPR για τα Προσωπικά Δεδομένα, και της προσαρμογής της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε αυτόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*