Αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγιεινής από τη MetLife

Ένα μοναδικό, και πρωτοποριακό για την ελληνική αγορά, πρόγραμμα φροντίδας στοματικής υγιεινής παρουσιάζει η MetLife, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλισμένων της. Το MetLife Dental Plus είναι ένα πρόγραμμα κάλυψης οδοντιατρικών εξόδων που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικά κέντρα, πλήθος δωρεάν υπηρεσιών και διαγνωστικών ελέγχων, καθώς και κάλυψη ώς και του 80% των εξόδων για οδοντιατρικές πράξεις. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει μεγάλα όρια κάλυψης ανά γνάθο, τα οποία αυξάνονται σταδιακά, φθάνοντας μέχρι και τα 2.500 ευρώ, σε βάθος πενταετίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση στο ασφάλιστρο. Σε περίπτωση υπέρβασης του ετήσιου ορίου, το πρόγραμμα παρέχει 50% έκπτωση στο κόστος των οδοντιατρικών πράξεων.

 

 

Ειδικότερα, για ενήλικες και παιδιά από 12 ετών και άνω, το πρόγραμμα παρέχει εντελώς δωρεάν έναν διαγνωστικό και έναν ορθοδοντικό έλεγχο, έναν καθαρισμό δοντιών και ένα απλό σφράγισμα, ενώ συμπεριλαμβάνει και μία δωρεάν επίσκεψη σε οδοντίατρο του δικτύου, για την προσωρινή ανακούφιση μιας έκτακτης κατάστασης.

Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, παρέχει δωρεάν έναν διαγνωστικό και έναν ορθοδοντικό έλεγχο, μια φθορίωση και απομάκρυνση πλακών, ένα πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής, καθώς και μια δωρεάν επίσκεψη σε οδοντίατρο, για την προσωρινή ανακούφιση έκτακτης επώδυνης κατάστασης.

 

 

«Σήμερα, οι στοματικές παθήσεις επηρεάζουν 3,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ ένα ποσοστό 60% ώς 90% των παιδιών σχολικής ηλικίας πάσχουν από οδοντική τερηδόνα. Βάσει της ενδεδειγμένης στοματικής και οδοντιατρικής φροντίδας, είναι απαραίτητη η επίσκεψη στον οδοντίατρο τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για καθαρισμό και έλεγχο, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα στην αρχή της εμφάνισής τους. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, εξαιτίας και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, πολλές οικογένειες αναγκάζονται να θέσουν σε δεύτερη προτεραιότητα την πρόληψη και τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής. Το πρόγραμμα MetLife Dental Plus καλύπτει αυτήν την ανάγκη προσφέροντας πλήρεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, σε τιμή προσιτή για όλους» τονίζει ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της MetLife.

Οι οδοντιατρικές εργασίες που παρέχονται μέσω του Dental Plus εκτελούνται σε αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρική, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο, μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, παρέχει προνομιακά ασφάλιστρα για παιδιά, ευελιξία στη χρήση του και κέντρο εξυπηρέτησης που λειτουργεί καθημερινά σε 24ωρη βάση, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά σε άλλο πρόγραμμα υγείας της εταιρείας.

Η πρόταση αξίας του προγράμματος είναι ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς είναι γεγονός ότι η εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων στη στοματική και οδοντική περιοχή, πέραν των συνεπειών στην υγεία, στην εργασία, στην ψυχολογική κατάσταση, αλλά και στη σχολική παρακολούθηση και στην απόδοση των παιδιών, συνεπάγεται συνήθως υψηλό κόστος θεραπείας.

 Όπως αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης: «Το Dental Plus αποτελεί σήμερα τη μόνη αξιόπιστη, ολοκληρωμένη, αλλά και οικονομική ασφαλιστική επιλογή για την προστασία της στοματικής υγείας, καθώς το κόστος του προγράμματος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την παρεχόμενη κάλυψη των οδοντιατρικών πράξεων. Ένα σημαντικό μέρος του αποσβένεται από την εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται από τις δωρεάν υπηρεσίες, ενώ η όποια έκτακτη ή επιβεβλημένη θεραπεία προγραμματίζεται έγκαιρα, με ιδιαίτερα χαμηλή συμμετοχή για τον ασφαλισμένο».

Η μεθοδική χρήση των δωρεάν υπηρεσιών πρόληψης και των καλύψεων που παρέχει το πρόγραμμα Dental Plus της MetLife είναι, σήμερα, η έξυπνη λύση για ένα υγιές στόμα, με περισσότερα χαμόγελα σε κάθε ηλικία.

Aναδημοσίευση από Insurance World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*