Αύριο Τετάρτη 30/5 το νέο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρες 17.00-19.00 θα διεξαχθεί το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και έχει τίτλο «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!».

Εισηγητής του webinar είναι ο Γιώργος Ραλλάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και marketing, και υπεύθυνος εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Τo webinar, όπως κάθε φορά, είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χάρη στους Χορηγούς Επιμόρφωσης, που είναι οι εταιρείες GLASSDRIVE, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, QUDOS HELLAS LTD και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Για τη συμμετοχή στο webinar χρειάζεται δωρεάν εγγραφή εδώ.

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σκοπός του προγράμματος είναι να μάθουμε τι είναι το neuromarketing και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη των πωλήσεών μας. Το Neuromarketing μας δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μας δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε πρακτικά παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα στις καθημερινές μας πωλήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται

Το webinar απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Θεματολογία

Στο webinar θα μιλήσουμε για το neuromarketing, τι ακριβώς είναι και γιατί μας ενδιαφέρει. Επίσης, θα αναλύσουμε πρακτικές εφαρμογές του neuromarketing στις καθημερινές πωλήσεις μας. Αναλυτικά, θα συζητηθούν τα εξής:

  • Τι είναι το neuromarketing και τι μας προσφέρει
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την τιμή και το προϊόν
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τις αισθήσεις του καταναλωτή
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και αφοσίωσης
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την προσωπική επαφή (πώληση).

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του εισηγητή

Ο Γιώργος Ραλλάκης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Έχει πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και σε συμβουλευτική ανάπτυξης ομάδων πωλήσεων, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Από το 2002 έχει ιδρύσει και συνδιευθύνει την Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και από το 2010 το εκπαιδευτικό της κομμάτι, τη LearningEvolution.gr. Έχει δημιουργήσει και κυκλοφορεί το εκπαιδευτικό DVD με τίτλο «Τεχνικές Πώλησης: Μάθετε τα μυστικά των πωλήσεων», ενώ αναμένεται η κυκλοφορία και άλλων τίτλων τους επόμενους μήνες.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για τα webinars του insurancewebinars.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*