Κτίριο Interamerican

Δύο νέα στελέχη στη διοίκηση της INTERAMERICAN

Την ομάδα της ανώτατης ηγεσίας της υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Καντώρο ανανεώνει η INTERAMERICAN, με δύο αντικαταστάσεις στις κομβικές θέσεις του γενικού διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και του γενικού διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών. Τα εν λόγω καθήκοντα αναλαμβάνουν αντίστοιχα ο Vincent Teekens και ο Μurat Erzincanli, που εντάσσονται και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Vincent Teekens αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου τα καθήκοντα του επικεφαλής των Ασφαλιστικών Εργασιών της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον απελθόντα Besim Jawad. Ο κ. Teekens εργάζεται στον όμιλο ACHMEA από το 2014 και έως πρόσφατα ήταν γενικός διευθυντής Εργασιών της Τράπεζας της ACHMEA. Χαρακτηρίζεται από εξειδικευμένες γνώσεις στο πεδίο των τραπεζικών και ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.

O Murat Erzincanli διαδέχεται από την 1η Ιουλίου στη θέση του επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών της INTERAMERICAN τον Martin Hargas, μετά την τετραετή ευδόκιμη υπηρεσία του δεύτερου στην εταιρεία. Ο κ. Erzincanli διαθέτει μακροχρόνια προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Finance & Risk, έχοντας εργαστεί στη Νέα Υόρκη, στο Χονγκ Κονγκ και στην Ολλανδία.

Αναφερόμενος στη στελέχωση της INTERAMERICAΝ από τα δύο νέα διοικητικά πρόσωπα, ο Γιάννης Καντώρος επισημαίνει: «Στην επιτυχή πορεία της INTERAMERICAN στον δρόμο της επαναλαμβανόμενης κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης έχουν συμβάλει κατά περιόδους ικανά στελέχη, που προέρχονται από τη μητρική ACHMEA.

»Ευχαριστούμε τον Besim Jawad και τον Martin Hargas για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην εταιρεία και καλωσορίζουμε, με ανάλογες προσδοκίες, τον Vincent Teekens και τον Murat Erzincanli, υπολογίζοντας ιδιαίτερα στην εξαιρετική κατάρτιση, τεχνογνωσία και εμπειρία τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*