deal, συμφωνία, χειραψία στο παράθυρο, στατιστικά, ηλιοβασίλεμα

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Το Mentoring ως μέσο ατομικής βελτίωσης & ενδυνάμωσης»

Η Επιτροπή Βέλτιστων Πρακτικών του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών, στο πλαίσιο της υποστήριξης των Μελών ώστε να ακολουθούν τις αρχές του Κώδικα Ηθικής & Δεοντολογίας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Mentoring ως μέσο ατομικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης των συναδέλφων μας – Γιατί και Πώς», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο St George Lycabettus (Κλεομένους 2, 106 75  Αθήνα).

Βασική επιδίωξη της εκδήλωσης αποτελεί η καλύτερη κατανόηση και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των αρχών που καταγράφονται στην ενότητα του Κώδικα με τίτλο «Δεσμεύσεις προς τους Συναδέλφους μας».

Ειδικότερα, η εκδήλωση αυτή θα έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις αρχές, τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα προγραμμάτων mentoring, τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική βελτίωση των στελεχών της αγοράς. Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει ο ρόλος του mentor και του mentee, ενώ θα αναπτυχθούν οι τρόποι που κάποιο στέλεχος μπορεί να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Επιπλέον θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα mentoring του Συνδέσμου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος της Linkage Inc., αμερικάνικης εταιρίας παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα της ανάπτυξης ηγεσίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εκτός από τον κεντρικό ομιλητή, θα τοποθετηθούν:

  • η Δροσιά Καρδάση, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της INTERAMERICAN
  • ο Κάρολος Μαρκουίζος, Διαμεσολαβητής και Μέλος της Ελληνικής Επιτροπής του MDRT
  • ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της INTERAMERICAN

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου, Μέλος της Επιτροπής Βέλτιστων Πρακτικών του Συνδέσμου, και αναμένεται η καταλυτική συμμετοχή όλων των παρισταμένων στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Χορηγοί της εκδήλωσης: AON – Πλατινένιος Χορηγός, ERGO και MATRIX BROKERS  S.A. – Χρυσοί Χορηγοί, AIG, ΕΘΝΙΚΗ, INTERAMERICAN και INTER PARTNER  – Ασημένιοι Χορηγοί.

Για δηλώσεις συμμετοχής : Λένα Σιαλαούνη, τηλ.: 210 3334 222, e-mail : lena@eaee.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*