Αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας ΝΝ με Ολυμπιακή Επιτροπή

Της Έλενας Ερμείδου

Η συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ ΝΝ και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ανακοινώθηκε τη Δευτέρα στην κατάμεστη αίθουσα του κτιρίου της επιτροπής στο Μαρούσι.

Το Banks.com.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει πρώτο την είδηση.

Στις -από κοινού- δηλώσεις της Μαριάννας Πολιτοπούλου και του Σπύρου Καπράλου, προέδρου της ΕΟΕ, τονίστηκε ότι η NN γίνεται χρυσός χορηγός στους αγώνες και επίσημος αποκλειστικός  ασφαλιστικός φορέας την περιόδο 2018-2020 συμβάλλοντας στην προετοιμασία των αθλητών για τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Σύντομα θα ανακοινωθεί χορηγός για τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες της ομάδας. Στόχος, είναι να βρεθούν και άλλοι χορηγοί που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια της ΕΟΕ.

Η κα. Πολιτοπούλου ανέφερε ότι η απόφαση της ΝΝ Ελλάδος για χορηγία είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τους στρατηγικούς στόχους της ΝΝ στην Ολλανδία.

«Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια, σημείωσε η Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΝ Hellas.

«Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού. Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής» συμπλήρωσε.

Ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ανέφερε σχετικά: «Η χαρά μας είναι διπλή, καθώς η NN Hellas γίνεται Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας αλλά και γιατί θα ασφαλίσει όλες τις ελληνικές αποστολές μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκυο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό.»

«Κοινός στόχος της ΝΝ και της ΕΟΕ είναι να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες αθλητές στο Τόκυο. Κοινός μας στόχος είναι η κορυφή»  δήλωσε ο κ. Καπράλος.

*εξ. φωτό: Από αρ. η κα. Πολιτοπούλου, ο Σ. Καπράλος και η Βασιλική Μιλλούση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*