Αίτηση για πτώχευση στην Alpha Insurance

Στις 8 Μαΐου 2018, οι εκκαθαριστές της ασφαλιστικής εταιρίας Alpha Ασφαλιστική A / S με απρόσκοπτη εκκαθάριση (“frivillig liquidation” σημαίνει εκούσια εκκαθάριση) υπέβαλαν αίτηση για πτώχευση.

Οι ασφαλισμένοι με υποχρεωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή ασφαλιστήρια συμβόλαια ίσο με την υποχρεωτική ασφάλιση πρέπει να συντάσσουν ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με μια άλλη ασφαλιστική εταιρεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να αποκτήσουν την υποχρεωτική ασφάλιση.

Η πτώχευση σημαίνει ότι οι αντισυμβαλλόμενοι δεν μπορούν πλέον να αναφέρουν τις απαιτήσεις τους στην Alpha Insurance A / S. Οι αντισυμβαλλόμενοι πρέπει να αναφέρουν τις απαιτήσεις τους στο δανικό ταμείο εγγυήσεων για τις επιχειρήσεις ασφάλισης ζημιών (εφεξής “ταμείο εγγύησης”), εφόσον οι απαιτήσεις καλύπτονται από το Ταμείο Εγγυήσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αντισυμβαλλόμενοι πρέπει να αναφέρουν τις απαιτήσεις τους στο πτωχευτικό περιουσιακό στοιχείο της Alpha Insurance A / S.

Πληροφορίες σχετικά με τον επιμελητή και πώς να αναφέρετε μια αξίωση στον επιμελητή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Alpha Insurance A / S: www.alphagroup.dk

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*