Η CNP ΖΩΗΣ στέκεται δίπλα στη μητέρα με ένα Δώρο… Ζωής!

Παραδοσιακά, η γιορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Την Κυριακή 13 Μαΐου είναι η γιορτή της μητέρας.

Η CNP ΖΩΗΣ, μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική εταιρεία, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός των άμεσων ενδιαφερόντων της τη μητέρα.

Άλλωστε, ο ρόλος της μητέρας στην οικογένεια και την κοινωνία ήταν και θα συνεχίσει να είναι πάντα ξεχωριστός! Και αυτό, γιατί η μητέρα καταλαμβάνει στην καρδιά μας μια μοναδική θέση, καθώς είναι το άπαν της ύπαρξης του κάθε ανθρώπου.

Επειδή η μητέρα στέκεται πάντα δίπλα μας στις πιο δύσκολες στιγμές, ας της πούμε κι εμείς ένα μεγάλο ευχαριστώ, χαρίζοντάς της ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα – στήριγμα.

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, 1 στις 8 γυναίκες θα εκδηλώσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους καρκίνο του μαστού. Παρά τη συχνότητα εμφάνισής του, αν διαγνωστεί έγκαιρα σε πρώιμο στάδιο, είναι ιάσιμος και γι’ αυτό η CNP ΖΩΗΣ με το πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας.

Κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος
Καλύπτονται αποκλειστικά οι ακόλουθες επτά (7) μορφές γυναικείου καρκίνου:
Κακοήθης όγκος του μαστού
Κακοήθης όγκος του αιδοίου
Κακοήθης όγκος του κόλπου
Κακοήθης όγκος των φαλλόπειων σαλπίγγων
Κακοήθης όγκος της μήτρας
Κακοήθης όγκος της ωοθήκης
Κακοήθης όγκος του τραχήλου

Ευχηθείτε την Κυριακή στη γλυκιά μητέρα Χρόνια πολλά και καλά, προσφέροντάς της ένα ξεχωριστό Δώρο Ζωής, με πολλή αγάπη από τη CNP ΖΩΗΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*