Στις 2 Ιουνίου το φιλανθρωπικό 6ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ

Με το σύνθημα «Ελάτε να αγωνιστούμε για ένα καλό σκοπό!», ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών εγκαινίασε το 2013 το Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ύστερα από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, ο ΣΕΣΑΕ καλεί και φέτος τα μέλη και τους φίλους του, στο 6ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (7Χ7), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο Arena Soccer Club (Μελισσίων & Κωστή Παλαμά, Μαρούσι).

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη για χάρη του φιλανθρωπικού φορέα που θα επιλέξουν και να ενισχύσουν το χρηματικό έπαθλο που θα συγκεντρωθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης του τελικού.

Το έπαθλο θα ξεκινήσει από τα 1.500 € που θα προσφέρει ο ΣΕΣΑΕ και θα αυξάνεται σταδιακά από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Κατόπιν κλήρωσης παρουσία των αρχηγών, οι ομάδες θα καταταγούν σε ομίλους και θα αγωνιστούν σε τουλάχιστον τρεις αγώνες μέχρι να προκύψουν οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την ανάδειξη του τελικού νικητή. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20 λεπτά (δύο 8λεπτα ημίχρονα με διάλειμμα 4 λεπτών).

Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι που θα παραστούν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους ή να παρακολουθήσουν την ασφαλιστική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της χρονιάς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια καταπληκτική ποδοσφαιρική εμπειρία, να διασκεδάσουν χειροκροτώντας όλους τους αγωνιζόμενους και να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης.

«Δημιουργήστε λοιπόν την ομάδα σας και την κερκίδα των φιλάθλων σας! Αφιερώστε, και αυτή τη χρονιά, τουλάχιστον 30 λεπτά από το χρόνο σας σε κάποιους που γνωρίζετε ότι το έχουν ανάγκη!» καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Την προσπάθεια αυτή την υποστηρίζουν:

  • ΑΟΝ – Πλατινένιος Χορηγός
  • ERGO  και MATRIX BROKERS SA – Χρυσοί Χορηγοί.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Χαρά Ανέστη στο  τηλ. 210 33 34 1117.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*