cyber risks, digits on screen

ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ: Νέα υπηρεσία Cyber Security

Μια νέα και καινοτόμο σπονδυλωτή υπηρεσία Cyber Security παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στην Ελλάδα, απαντώντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην αυξανόμενη ανάγκη προστασίας από τον κυβερνοκίνδυνο, που αντιμετωπίζει κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Η νέα υπηρεσία της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, προσφέρει πλήρη κάλυψη από τους πιθανούς κινδύνους, προτείνοντας ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση πιθανών κενών ασφαλείας, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με εξειδικευμένους συμβούλους. Αυτό που διαφοροποιεί μάλιστα τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα σπονδυλωτής διαμόρφωσης πλάνου δράσεων για proactive και reactive αντιμετώπιση καθώς και επιλογής μέρους ή του συνόλου των προτάσεων, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η υπηρεσία αποτελείται από τρεις ενότητες, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση, τόσο στο επίπεδο της μελέτης, της εκτίμησης και της επίλυσης των κενών ασφαλείας, όσο και στο επίπεδο της ασφαλιστικής κάλυψης και της διαχείρισης συμβάντων. Απαντά επίσης με αποτελεσματικό τρόπο στις απαιτήσεις του νέου κανονισμού GDPR, που τίθεται σε εφαρμογή πανευρωπαϊκά από τις 25/05/2018. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, υπάρχει η ευελιξία να επιλεγεί ένα ή περισσότερα από τα αντίστοιχα μέρη – υπηρεσίες.

 

Η κα. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. δήλωσε: «Στην ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ επιδιώκουμε πάντα να σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μας διαφοροποιούν και προσφέρουν στους πελάτες μας πραγματικές λύσεις «στα μέτρα τους», παρέχοντάς τους αποτελεσματική προστασία. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους. Καθώς οι διαδικτυακοί κίνδυνοι εξελίσσονται διαρκώς απειλώντας τη λειτουργία, αλλά και τα έσοδα κάθε εταιρείας, δεν θα μπορούσαμε παρά να δημιουργήσουμε λύσεις για την κάλυψη αυτών των αναγκών. Η νέα λύση που έχουμε δημιουργήσει, αξιοποιεί την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε πτυχή της διαχείρισης κινδύνων και  ασφαλιστικών λύσεων, δίνοντας στους πελάτες μας την ευελιξία να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις τρεις ενότητες που την αποτελούν ή και τις τρεις, προκειμένου να θωρακίσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*