Ethniki Asfalistiki, Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο

H Eθνική Ασφαλιστική στο προσκήνιο

Νέος στόχος της διοίκησης της ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ εντός διμήνου, δηλαδή μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Ήδη άνοιξε το dataroom και οι δύο κινέζικες εταιρείες FOSUN και GONGBAO επέμειναν πολύ για συνέχιση της ίδιας διαγωνιστικής διαδικασίας, άποψη που τελικώς επικράτησε και σε ό,τι αφορά τον μέτοχο.

Οι δύο εταιρείες που συμμετείχαν στον αρχικό διαγωνισμό έχουν εξετάσει σε βάθος όλα τα στοιχεία της ασφαλιστικής. Επειδή όμως έχει περάσει από τότε πολύς χρόνος, το data room ανοίγει πάλι, ώστε να υπάρχει επικαιροποίηση των στοιχείων με βάση την τρέχουσα χρονιά και επομένως τις τρέχουσες εργασίες της εταιρείας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρουσίασε αύξηση της κερδοφορίας το 12μηνο του 2017 κατά 27,9% με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 73,9 εκατ. ευρώ. παράλληλα, η συνολική παραγωγή για την ίδια περίοδο ανήλθε σε 587,9 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,8% έναντι του 2016. Θεαματική πορεία κατέγραψε και το δίκτυο Bancassurance, όπου σημειώθηκε άνοδος στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατά 28,3%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*