Αυτές είναι οι επιχειρήσεις µε το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018

Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 απονεµήθηκαν τα βραβεία «Best Workplaces» στις επιχειρήσεις µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018. Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, µε τη συµµετοχή 450 περίπου προσκεκληµένων, τίµησαν µε την παρουσία τους διακεκριµένοι εκπρόσωποι πολιτικών, οικονοµικών και επιχειρηµατικών φορέων.

Στην έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas ∆ηµήτρης Γ. Μαύρος δήλωσε: «Με τη σηµερινή απονοµή στις 25 εταιρείες που διακρίθηκαν, ο θεσµός του Great Place to Work® συµπληρώνει 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, βραβεύοντας τις εταιρείες µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι εργαζόµενοι και οι διοικήσεις των 25 αυτών επιχειρήσεων κρατούν ζωντανή την ελπίδα για ανάπτυξη και βελτίωση και µας κάνουν αισιόδοξους για το µέλλον. Τους αξίζουν τα θερµά µας συγχαρητήρια και ένα µεγάλο Μπράβο!

»Να αναφέρω επίσης ότι φέτος, για πρώτη φορά, η τελετή για τα Πανευρωπαϊκά Βραβεία Best Workplaces θα πραγµατοποιηθεί στην Αθήνα, στις 14 Ιουνίου. Η βράβευση θα έπεται ενός ολοήµερου διεθνούς συνέδριου µε εξέχοντες οµιλητές από όλη την Ευρώπη».

Μεταξύ άλλων, βραβεία απένειµαν οι κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέαςηµοκρατίας, τέως Υπουργός Ανάπτυξης, Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, Γεώργιος Ασµάτογλου, Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηµατικότητας, Σωτήρης Σταµατίου, Πρόεδρος Σ∆Α∆Ε, Βασίλης Ραµπάτ, Πρόεδρος ΕΑΣΕ, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Οµότιµη Καθηγήτρια ∆ιοίκησης Ανθρωπίνου ∆υναµικού Τµήµατος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΠΑ.

Οι 25 εταιρείες που βραβεύτηκαν για το 2018 χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα µε τον αριθµό των εργαζοµένων τους και είναι οι εξής:

Best Workplaces 2018
Κατηγορία πάνω από 250 εργαζόµενοι Κατηγορία 50-250 εργαζόµενοι Κατηγορία 20-49 εργαζόµενοι
1 DHL Express (Ελλάς) 1 Microsoft Hellas 1 S.C. Johnson Hellas
2 Epsilon Net 2 British American Tobacco Hellas 2 Temenos Hellas
3 ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. 3 AbbVie Φαρµακευτική 3 PCS
4 Praktiker Hellas 4 Beiersdorf Hellas 4 Convert Group
5 ΥΓΕΙΑ Α.Ε. 5 Data Communication 5 Bizerba
6 Όµιλος ΟΠΑΠ 6 3M Hellas
7 Coca-Cola Τρία Έψιλον 7 Genesis Pharma
8 Calin Group 8 Novo Nordisk Hellas
9 Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. 9 Edenred Greece
10 Μπάρµπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. 10 MARS Greece

∆ιαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τις εταιρείες που βραβεύτηκαν στο site του Great Place to Work®.

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών έγινε για 16η συνεχή χρονιά, βασισµένη στα αποτελέσµατα της έρευνας Best Workplaces, της µεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas µε την ακαδηµαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece.

Στην έρευνα συμμετείχαν εταιρείες από διάφορους  κλάδους  της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 22.300 εργαζομένους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση είναι υποψήφιες για να µπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη, οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Ιούνιο στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή εκδήλωση, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσµού θα πραγµατοποιηθεί στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*