Ανοικτή πρόσκληση της Mega Brokers σε εκδήλωση στο Money Show Θεσσαλονίκης

Η MEGA BROKERS, η κορυφαία εταιρία παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, στα πλαίσια του MONEY SHOW ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, προσκαλεί όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιεί, με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις Αντιρρήσεις των Δύσκολων Πελατών με την τεχνική ITESA» σε συνεργασία με την ERGO Ασφαλιστική με εισηγητή τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, κύριο Κώστα Ακριβόπουλο.

Ένα σεμινάριο που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Ο κ. Ακριβόπουλος διαθέτει αξιόλογη πανεπιστημιακή κατάρτιση με σπουδέςστη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιά), στοMarketing Management και στην Κοινωνιολογία (Sussex University).

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε ελληνικούς και διεθνείς ομίλουςεταιριών (AGET, FALCON, PALLIKI/FR) ενώ στον ασφαλιστικό χώρο ξεκίνησετην επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1974, αρχικά ως ασφαλιστικόςσύμβουλος στην INTERAMERICAN, στη συνέχεια ως συντονιστής και Επιθεωρητής με γραφεία στην Αθήνα και σε όλη την Επικράτεια στην AGF KOSMOS.

Από το 1999 μετά τη συγχώνευση της AGF με την ALLIANZ, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της ALLIANZ Ελλάδος.

Από τον Οκτώβριο 2017 ανέλαβε την θέση του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης της Ασφαλιστικής Εταιρίας ERGO.

Είναι μέλος Ινστιτούτων και Επιστημονικών Φορέων (ILU/Insurance Life Underwriters, LIMRA, MDRT, NLP, SILVA, Ελληνικό Forum Ποιότητας -HFQ) καθώς και εξωτερικός εισηγητής στο ΟΠΑ και στο ΕΙΑΣ.

Ο κ. Ακριβόπουλος είναι συγγραφέας του βιβλίου «AIDA-τεχνικές πωλήσεων» και της ύλης των εξετάσεων Συντονιστών για την ενότητα «Βασικές ΑρχέςΔιοίκησης Ασφαλιστικών Μονάδων Πωλήσεων» του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διαθέτει πάνω από 25.000 ώρες εκπαίδευσης σε θέματα Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Μanagement, Διαπραγματεύσεων, Συναλλακτικής Ανάλυσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Καινοτομίας και Δημιουργικής καθώς καιειδικές διακρίσεις για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*