Και…«ταχυδρόμος» ο αδίστακτος έμπορος ΙΧ στο Χαλάνδρι

Πηγή: www.movenews.gr

Μακραίνει η λίστα με τους ανυποψίαστους καταναλωτές που έχουν αποκτήσει κάποιο αυτοκίνητο από τον Έμπορο των Βορείων Προαστίων ο οποίος επιδίδεται σε ένα μοναδικό σπορ «μετατροπής» αυτοκινήτων που έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε μοναδικά μοντέλα που έχουν διανύσει μόλις μερικές… χιλιάδες χιλιόμετρα!

Βέβαια το «φρεσκάρισμα» των αυτοκινήτων έχουν αναλάβει «ειδικοί» από το… Πακιστάν οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε μεγάλους… «μάστορες».

Ωστόσο τα νομοθετικά κενά δεν μας αφήνουν να αποκαλύψουμε το όνομα του εμπόρου των Βορείων Προαστίων μέχρι να τελεσιδικήσει κάποια υπόθεση και μέχρι να συμβεί αυτό ο επιτήδειος έμπορος θα δρα ανεξέλεγκτος πουλώντας «νοικιάρικα» αυτοκίνητα, πρώην περιπολικά και άλλα «ρημάδια» που μόνο εμφάνιση διαθέτουν και τίποτα άλλο.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του movenews.gr ο Έμπορος των Βορείων Προαστίων μετά την απόκτηση μεταχειρισμένων περιπολικών της Ιταλικής Αστυνομίας κατάφερε να αποκτήσει και αρκετά αυτοκίνητα από τα Ταχυδρομεία γειτονικής χώρας σε εξευτελιστικές τιμές τα οποία με τη γνωστή μέθοδο «φρεσκάρει», μειώνει κατά εκατοντάδες χιλιάδες τα διανυθέντα χιλιόμετρα και τα πουλά σε ανυποψίαστους καταναλωτές για απίστευτες ευκαιρίες δίδοντας μάλιστα και εγγυήσεις!

Τα περισσότερα αφορούν σε μικρά πετρελαιοκίνητα δημοφιλή μοντέλα, όπως αυτά της φωτογραφίας, ενώ κάποια άλλα είναι και τετρακίνητα…

Στα «κάγκελα» οι υπόλοιποι έμποροι των Βορείων Προαστίων

Πέραν όμως των πρώην περιπολικών και αυτοκινήτων από ταχυδρομεία ο Έμπορος των Βορείων προαστίων έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους επαγγελματίες τόσο του Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς και άλλων γειτονικών περιοχών καθώς πλέον οι καταναλωτές είναι περισσότερο προσεκτικοί και σε κάποιες περιπτώσεις αποφεύγουν τα βόρεια προάστια για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου καθώς φοβούνται μη τυχόν πέσουν θύματα απάτης.

Μάλιστα κάποιοι συνάδελφοι του Εμπόρου των Βορείων Προαστίων δεν διστάζουν να κατονομάζουν τον επιτήδειο έμπορο καθώς η επισκεψιμότητα στα καταστήματά τους έχει μειωθεί ακόμη και σε ποσοστό υψηλότερο του 70%.

Παράλληλα δεν είναι και λίγοι οι έμποροι που παρακαλάνε να τελεσιδικήσει κάποια υπόθεση ώστε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του επιτέλους και να λυθεί το… μυστήριο του Εμπόρου των Βορείων Προαστίων…

του Γιώργου Κ. Ανδρή

One comment

  1. Θα μπει στη φυλακή; Εδώ γελάμε. ..
    Όπως γέλασα κι εγώ όταν έμαθα ότι ο “επιχειρηματιας ” έμπορος ανταλλακτικων που είχε συλληφθεί πριν από 6 χρονια συνεχίζει την “επιχείρηση “του κανονικά με το ίδιο αντικείμενο μαλιστα. Εκεί όπου ανάμεσα στα ευρήματα είναι και το δικό μου κλεμμένο αυτοκίνητο! Ολόκληρο; κομμάτια του; περιμένω το εγκληματολογικο….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*