Η 3Κ Investment Partners εμπιστεύεται την ελληνική επιχειρηματικότητα

Σε εκδήλωση της 3K Investment Partners με θέμα «Οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις σήμερα» o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κουφόπουλος κατέδειξε ότι μέσω του αμοιβαίου κεφαλαίου 3K Greek Value Μετοχικό Εσωτερικού αξιοποιούνται αποδοτικά οι ευκαιρίες που παρέχονται από ελληνικές εταιρίες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι, παρά το γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας στην αγορά, το αμοιβαίο κεφαλαίο 3K Greek Value Μετοχικό Εσωτερικού έχει αποφέρει σημαντικά κέρδη στους επενδυτές, αρκετά υψηλότερα από εκείνα της αγοράς, όπως φαίνεται και στο ακόλουθο διάγραμμα.

Επιπλέον, ο κ. Κουφόπουλος τόνισε ότι η ενδελεχής ανάλυση και επιλογή μετοχών εισηγμένων εταιριών με καλό ιστορικό κερδοφορίας, χρηστή διακυβέρνηση και εύρωστους ισολογισμούς αποτελούν τα κύρια συστατικά της επιτυχημένης πορείας του αμοιβαίου κεφαλαίου 3K Greek Value Μετοχικό Εσωτερικού.

Κλείνοντας, τόνισε την εμπιστοσύνη της 3K Investment Partners στις ελληνικές επιχειρήσεις που προσαρμόζονται και βελτιώνουν τα μεγέθη τους, παρά τις όποιες αντιξοότητες, καλώντας τους παριστάμενους να πράξουν το ίδιο και μέσω του αμοιβαίου κεφαλαίου 3K Greek Value Μετοχικό Εσωτερικού.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον πολυχώρο Αθηναΐς την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, παρευρέθηκαν επενδυτές, συνεργάτες, εκπρόσωποι εισηγμένων εταιριών και άλλοι επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*