Αffidea: Ανανέωσε την συνεργασία της με τον TΑΛΩΣ

Ο ποδηλατικός όμιλος ΤΑΛΩΣ και η Αffidea μετρούν έναν χρόνο συνεργασίας, με την Αffidea να αποτελεί αναπόσπαστο υποστηρικτικό κομμάτι για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη προετοιμασία των αθλητών.

Η προσφορά δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων και ιατρικών ελέγχων των αθλητών στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία στους ποδηλάτες να αθληθούν και να γυμναστούν σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να διακρίνονται σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν. Επιπρόσθετα, η χρηματική υποστήριξη δίνει την δυνατότητα στον ποδηλατικό όμιλο για περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες.

Ήδη, η ομάδα για το 2017 βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Οι αθλητές έχουν κερδίσει 18 χρυσά, 15 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ 3 χρυσά σε βαλκανικά πρωταθλήματα στον δρόμο στην πίστα και στην ορεινή ποδηλασία και έπονται κι άλλα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική κ. Θεόδωρος Καρούτζος δήλωσε «υπερήφανος που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την πιο δημοφιλή ποδηλατική ομάδα στην Ελλάδα με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τελειότητα. Παρακολουθώ ποδηλασία πολλά χρόνια και χαίρομαι να βλέπω τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών να στέφονται από επιτυχίες και διακρίσεις. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την προσπάθειά τους».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΤΑΛΩΣ κ. Ιωάννης Κοπανάκης, χαιρετώντας την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τόνισε ότι «η παρουσία του Ομίλου είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς. Η χορηγική συνεργασία δεν αφορά μονάχα στους πρωταθλητές μας, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους αναφορικά με την προσφορά ιατρικών εξετάσεων. Εμείς, η οικογένεια του ΤΑΛΩΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Affidea για την θέρμη με την οποία μας υποδέχτηκε από την πρώτη χρονιά και ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για πολλά χρόνια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*