Το ΝAVINS απέκτησε τη διαπίστευση: Certified for Microsoft Dynamics

Η κάθετη λύση της Diastasys για τον Ασφαλιστικό Τομέα, το Navins, απέκτησε για δεύτερη συνεχή έκδοση  τον τίτλο Certified for Microsoft Dynamics, πληρώντας έτσι τα υψηλότερα πρότυπα της Microsoft Corp. για λογισμικό που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτη.

Με την επιτυχή εκπλήρωση όλων των απαιτήσεων πιστοποίησης, το Navins εξακολουθεί να φέρει το διακριτό  λογότυπο της πιστοποίησης. Το Navins διαπιστεύεται για δεύτερη φορά σε περίοδο 4 ετών για τις εκδόσεις: 2015, 2016, 2017 και 2018 αντίστοιχα.

Παράλληλα το Navins, ως πιστοποιημένη λύση, έχει επιδείξει την ποιότητα ανάπτυξης και τη συμβατότητα με το Microsoft Dynamics NAV μέσω της διεξαγωγής αυστηρών δοκιμών λογισμικού της VeriTest. Εκτός από τα υψηλά τεχνικά πρότυπα της λύσης, η συγκεκριμένη πιστοποίηση επισφραγίζει την επιτυχή παρουσία του Navins στην ασφαλιστική αγορά, καθώς απαιτεί αποδεδειγμένο ιστορικό υλοποιήσεων σε πολλούς οργανισμούς στον ασφαλιστικό κλάδο και εγγυάται την υψηλή κατάρτιση της Diastasys αφού προϋποθέτει την πιστοποίηση της εταιρείας στο ανώτερο επίπεδο του Gold Certified Partner.

Η Microsoft θέτει υψηλών απαιτήσεων διαδικασίες πιστοποίησης για τα προιόντα των συνεργατών της και έχοντας, τόσο το Navins όσο και η Diastasys ανταποκριθεί πλήρως σε αυτές, η Microsoft μπορεί να διαβεβαιώνει τους πελάτες της για την αξία της επένδυσής τους στις πιστοποιημένες λύσεις της. Για μια ακόμη φορά, η Microsoft συγχαίρει τη Diastasys για την απόκτηση του status “Certified for Microsoft Dynamics” για το Navins, αποδεικνύοντας έτσι την επιτυχία και τη δέσμευσή της στην παροχή μιας κορυφαίας λύσης Microsoft Dynamics.

“Η Diastasys ανέκαθεν δεσμεύεται για την αριστεία του λογισμικού της και η επίτευξη του Certification for Microsoft Dynamics, για δεύτερη φορά, στο Navins αντικατοπτρίζει αυτή τη δέσμευση” δήλωσε ο Αλέξανδρος Αρβανίτου, Chief Architect της Diastasys.

Η Diastasys

Η Diastasys παρέχει υπηρεσίες υλοποίησης, εκπαίδευσης και υποστήριξης, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν επιχειρησιακό λογισμικό. Η εταιρεία εξειδικεύεται στο λογισμικό Microsoft Dynamics NAV, το οποίο στηρίζει κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως σε διάφορους τομείς της αγοράς.

Το Navins

To Navins είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα (ERP software) το οποίο έχει σχεδιαστεί για την πλήρη κάλυψη όλων των διαδικασιών και κρίσιμων λειτουργιών των Ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Αποτελεί ένα πολύ-εταιρικό, πολύ-νομισματικό και πολύ-γλωσσικό σύστημα το οποίο βασίζεται στο διεθνές σύστημα της Microsoft, Dynamics NAV. Σε ένα και μόνο σύστημα (προϊόν) εμπερικλείονται όλα τα απαραίτητα  και κρίσιμα υποσυστήματα ώστε να προσδίδει στην επιχείρηση την απόλυτη ανταγωνιστικότητα.

Το Microsoft Dynamics NAV

Το Microsoft Dynamics NAV είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) που δίνει τη δυνατότητα μηχανογράφησης όλων των λειτουργιών σε μια επιχείρηση, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες που αφορούν τα οικονομικά, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την παραγωγή, την ανάλυση, καθώς και τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, των έργων και της τεχνικής υποστήριξης. Οι λύσεις του Microsoft Dynamics παρέχονται μέσω ενός δικτύου συνεργατών οι οποίοι προσφέρουν ολοκληρωμένες, προσαρμόσιμες λύσεις διαχείρισης για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σε ολόκληρη την επιχείρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*