Σε υψηλόβαθμη θέση στην Marsh ο Χρήστος Αδαμαντιάδης

Της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Χρήστου Αδαμαντιάδη από τον πολύπαθο όμιλο Exin του Matt Fairfield, αφού ο έμπειρος Ελληνας manager ανέλαβε υψηλόβαθμη θέση στον πολυεθνικό μεσιτικό όμιλο Marsh. Οπως ανακοίνωσε επισήμως η Marsh, ο κ. Αδαμαντιάδης από την 1η Μαίου θα είναι διευθύνων σύμβουλος της νεοσυσταθείσας μονάδας της Marsh για την περιοχή Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Εχοντας ως έδρα του το Ντουμπάι, ο κ. Αδαμαντιάδης θα αναφέρεται απευθείας στον Flavio Piccolomini, πρόεδρο της Marsh International και θα έχει την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες της Marsh στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο κ. Αδαμαντιάδης φέρνει 25 χρόνια διοικητικής εμπειρίας, πιο πρόσφατα ως διευθύνων σύμβουλος της Oman Insurance Company με έδρα το Ντουμπάι, μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στη Μέση Ανατολή. Πρωτύτερα είχε 20ετή θητεία στον όμιλο της AIG, εποπτεύοντας τις δραστηριότητές της σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές όπως τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία».

«Η Marsh είναι δεσμευμένη στην προσφορά αξίας στους πελάτες της, όπου και αν είναι βασισμένοι. Με την συνένωση των δραστηριοτήτων στη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα ταλέντα και την εμπειρία των στελεχών της Marsh επ’ ωφελεία των πελατών», δήλωσε ο κ. Piccolomini. «Ο Χρήστος (Αδαμαντιάδης) είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να αναπτύξει τις υπηρεσίες και τις λύσεις που χρειάζονται οι πελάτες μας για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του ταχύτατα μεταβαλλομένου τοπίου κινδύνων στην περιοχή».

Η  πρόσληψή του σε κορυφαία θέση στη Marsh ανοίγει μια νέα σελίδα στην επαγγελματική σταδιοδρομία του κ. Αδαμαντιάδη. Η δε αποχώρησή του από την Exin καταφέρνει ένα ακόμα πλήγμα στον όμιλο που δείχνει να  «φυλλοροεί» μετά από το ναυάγιο της απόπειρας εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, με το μέλλον του να διαγράφεται αβέβαιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*