PF mylifepartners: Βράβευση συνεργατών και εγκαίνια, παρουσία στελεχών της αγοράς

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου η PF mylifepartners πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των διακεκριμένων συνεργατών της σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του νέου χώρου των γραφείων  της στην Παναγή Τσαλδάρη 16 στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών : ο Κ. Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρος CEO της Eurolife , ο Κ. Δημητρίου Πάνος CEO της Generali, ο Κ. Δελένδας Νικόλαος γενικός διευθυντής της Eurolife, ο Κ. Βουγιουκλίδης Στυλιανός διευθυντής πωλήσεων της Ergo, ο Κ. Παπαδόπουλος Αντώνης εμπορικός διευθυντής της AIG, η Κ. Γιαννιού Ναταλία διευθύντρια πωλήσεων της Interasco και  o Κ. Σωτηράκος Μιχάλης γενικός διευθυντής πωλήσεων NN. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Κ. Παλαιολόγου Δούκας και ο δήμαρχος του Περιστερίου Παχατουρίδης Ανδρέας.

Ο διευθύνων σύμβουλος Περικλής Φαραός ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε μια ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς, μοιράστηκε τους νέους στόχους για το 2018 και εμφανώς συγκινημένος εγκαινίασε το νέο χώρο του γραφείου, το οποίο αποτέλεσε ορόσημο στην επαγγελματική του πορεία καθώς παρέμεινε στον χώρο για τουλάχιστον 15 χρόνια ως Agency της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επίσης, προκάλεσαν δύο στιγμές της εκδήλωσης, η παρουσία του επίτιμου καλεσμένου κ. Δούκα Παλαιολόγου, ο οποίος αποτέλεσε μέντορας του κ. Φαραό  καθώς και η παρουσίαση της εκδήλωσης από  την κόρη του Κ. Φαραό, Όλγα. Το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα της mylifepartners επιβεβαιώθηκε όπως κάθε χρόνο και σε αυτήν την εκδήλωση.

Επιπλέον ο κ. Φαραός  ευχαρίστησε όλους τους φίλους, τις οικογένειες, τους συνεργάτες και τις εταιρείες που εδώ και 4 χρόνια στηρίζουν το όραμα της MLP με την είσοδο νέων συνεργατών. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά δίνοντας ώθηση και κίνητρο στους νέους ανθρώπους να οραματιστούν και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Τις βραβεύσεις για τον διαγωνισμό πωλήσεων  απένειμαν :

▪  Η κ. Γιαννιού Ν. στον 3ο στην αύξηση συνολικών εισπράξεων 2017 κ. Καλαβρό Ιωάννη, συνεργάτης γραφείου Νάξου

pastedGraphic.png

▪ Ο κ. Παπαδόπουλος Α. στον 3ο στις συνολικές εισπράξεις 2017 κ. Μπακόμητρο Απόστολο, συνεργάτης γραφείου Αίγινας

pastedGraphic_1.png

▪ Ο κ. Βουγιουκλίδης Σ. στον 3ο στις νέες εισπράξεις ζωής 2017  κ. Ραγκαβά Μιλτιάδη, συνεργάτης γραφείου Αττικής

pastedGraphic_2.png

▪ Ο κ. Δελένδας Ν. στον 2ο στις συνολικές εισπράξεις, νέες εισπράξεις και στην αύξηση

συνολικών εισπράξεων 2017 στον κ. Μιχελάκη Νικόλαο, συνεργάτης γραφείου Αττικής

pastedGraphic_3.png

▪ Ο κ. Σαρρηγεωργίου Α. στον 1ο στις συνολικές εισπράξεις, στις νέες εισπράξεις και στην

αύξηση συνολικών εισπράξεων 2017 στον κ. Δαμαλίτη Αργύριο, συνεργάτης γραφείου Σαλαμίνας

pastedGraphic_4.png

▪ Ο κ. Δημητρίου Π. στον 1ο στις συνολικές εισπράξεις Ζωής και Γενικών 2017 στον

Κ. Δαμαλίτη Αργύριο, συνεργάτης γραφείου Σαλαμίνας

pastedGraphic_5.png

Μια ειδική επιβράβευση απένειμε ο κ. Φαραός Π. στον κ. Γαλανόπουλο Ιωάννη, συνεργάτης γραφείου Κιάτου ως καλύτερος νέος ασφαλιστικός σύμβουλος για το 2017pastedGraphic_6.png

 

Για τη σχέση Ζωής πάνω από 10 χρόνια στον Κουνελάκη ΙωάννηpastedGraphic_7.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τη σχέση Ζωής πάνω από 10 χρόνια στη Μασκαλίδου ΕλπίδαpastedGraphic_8.png

Για τη σχέση Ζωής πάνω από 10 χρόνια στη Λαμπρινή Λουκά

pastedGraphic_9.png

pastedGraphic_10.pngpastedGraphic_11.pngpastedGraphic_12.pngpastedGraphic_13.pngpastedGraphic_14.pngpastedGraphic_15.pngpastedGraphic_16.pngpastedGraphic_17.pngpastedGraphic_18.pngpastedGraphic_19.pngpastedGraphic_20.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*