Δικό τους σύλλογο αποκτούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές Αλεξανδρούπολης

Οι εργασίες του 25ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του Insuranceforum.gr στην Αλεξανδρούπολη αποτέλεσαν μια πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου συλλόγου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η ιδέα υπήρχε καιρό τώρα, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, και ο Δημήτρης Μπακαλίδης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητήριου Έβρου, γνώριζε από πρώτο χέρι (λόγω της εμπλοκής του στις διαδικασίες του επιμελητηρίου) πως ένας συλλογικός φορέας μπορεί να καταφέρει όσα δεν μπορεί να καταφέρει ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μόνος του.

Μέσα από μια εκτενή συζήτηση και έναν ιδιαίτερα γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του ασφαλιστικού συνεδρίου του insuranceforum.gr την προηγούμενη Τετάρτη στο Επιμελητήριο Έβρου μεταξύ δεκάδων ανθρώπων της αγοράς το συμπέρασμα ήταν σαφές: αν οι επαγγελματίες της Θράκης ενώσουν τις φωνές τους και τις προσπάθειές τους μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Χαράλαμπος Γκάτζογλου, πρόεδρος του συλλόγου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν. Ροδόπης, σημείωσε πως ο σύλλογος είναι απαραίτητος και βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Σημείωσε δε πως θα υποστηρίξει εμπράκτως σε οτιδήποτε χρειαστεί για τη δημιουργία αυτού του φορέα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Γιάννης Χάιδος ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα όπου ο σύλλογος της Καβάλας με τις ενέργειές του προασπίστηκε επιτυχημένα τα συμφέροντα των μελών του.

Στις πρώτες αυτές συζητήσεις εκτός των παρευρισκόμενων στο συνέδριο, υποστήριξη για τη δημιουργία του νέου συλλόγου παρείχαν και οι κ.κ.

  • Εμμανουήλ Βουκουρεσλής, Γενικός Διευθυντής, Μέλλον Μεσίτες Ασφαλίσεων
  • Παναγιώτης Γουμενίδης, Οικονομολόγος, Λογιστής, Ασφαλιστικός Σύμβουλος
  • Χρήστος Λαμπερνάκης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για συμμετοχή  στον νέο σύλλογο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δ. Μπακαλίδη στο τηλέφωνο 6976210487.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*